Recension: Sacred 2: Fallen Angel



Jag har spelat Sacred 2: Fallen Angel ett bra tag nu, och tänkte jag kunde ge en snabb recension om det. Det är verkligen ett bra designat och programmerat RPG spel. Diablo II har länge varit det bästa spelet gällande RPG, men Sacred 2: Fallen Angel har fört ner dem till andra plats.



I och med att  Sacred har ett nytt system för hur man utvecklar sina krafter har det gett en ny upplevelse. Man kan forma sin karaktär bättre och samtidigt få en bättre stridsstil. Grafiken är också grymt bra. Visst behöver man ett lite skarpare grafikkort för att lira på bästa kvalitet, men det är lätt värt det!

Det finns 6 raser at välja mellan och alla har sina fördelar och nackdelar. I och med att man både kan välja de "godas" och de "ondas" färd, ger det ett stort utbud hur man vill sin karaktär att uppträda. I stort sett, är det fulländat!

Det finns dock några nackdelar, och det är alla småbuggar som finns, men som Deep Silver och Ascaron Entertainment försöker lösa. Men än sålänge finns det för många buggar som ger det ett toppbetyg. Men i stort sett, har dom ett högt betyg.

Betyg
Grafik: 9/10
Speluppbyggnad: 9/10
Verkligenhetstroende: 8/10
Handling: 6/10
Sammanlagt: 8/10

Idag har vi varit Duktiga!

Idag har jag och älskling verkligen varit duktiga. Efter att Fanny kommit hem ifrån Arbetsförmedlingen så började jag få värsta bästa städlusten. Drog snabbt på mig gummi-handskar, tog en klunk cola och sen var det bara att börja rensa + göra rent under diskbänken. Så det såg ut därnere! Var värsta jag sett, värsta komposthögen med skräp, damm och andra onämnbara + okännbara grunkor.

Efter det var det dags att sortera och rensa dataskrivbordet, hyllan och lite mer. Shiiit vad papper. Slängde all skit i en stor Stadium påse och den är så full nu att den lätt kan spricka. Och det väger bly! Aldrig i hela mitt liv har jag haft så mycket papper som nu! Men nu är skiten borta och dags att fylla på med nytt skit!

Mitt under allting blev man också uppbjuden te mor och far. Där visade det sig att faster hade kommit med pengar till dem. Så jag och Fanny fick en tusenlapp. Härligt med klirr i kassan!

Efter det vare dags att gå hem och göra lite budget. Gick hyfsat, vet nu precis vad vi ska betala och inte betala!  Så nu är allt klart ialf, så ska unna mig en pizza sen med gumman samt något bra Sex and The City avsnitt. Sen också lira lite Sacred 2: Fallen angel! Ska bli najs!

Svea, hoppas du blir frisk snart! Vi måste umgås mera!


Älskar Fanny Maria Elisabeth Cederblad!

Kaffe på Morgonen!

God Morgon! Har varit vaken en stund och har sett Sex and The City med gumman min. Hon ska snart iväg till arbetsförmedlingen, så nu håller hon på att göra sig i ordning. Tänk sån tid det tar för tjejer egentligen att fixa sig. Lättare för killar och jag tackar för det!

Vad ska man göra idag då? Jo, ska betala lite räkningar, lira lite Sacred 2: Fallen Angel, arbeta på min nya design samt Sveas och mitt projekt! Ska nog bli en bra dag!

Ska dricka färdigt mitt kaffe samt ta en cigg nu, men skriver mer senare!

Förresten, Vad ska ni göra idag?

Bästa dagen på länge!

Denna måndag har varit den bästa dagen jag haft i mannaminne(?). Den började med att baby väckte mig omkring tio för att gå upp och förbereda oss för ett möte. Gumman satte på kaffe åt mig, älskar verkligen när hon gör det <3. Sen gick vi ner då, och där fick vi glada besked!

Efter mötet bestämde vi oss först för att gå till Jannes Hembageri men ändrade oss sen och gick till slut till gamla hederliga Sibylla. Vi tog oss en varsin Big Meny! Sibyllas hamburgare äger allt annat! Var underbart att sitta där och äta samt prata med gumman min. På senaste tiden har vi verkligen haft det bra.

Tidigare idag så hämtade syrran och hennes pojkvän mig och Fanny för att åka ner till systemet. Skulle köpa ut åt dem och deras kompisar. Efter det drog vi till Willys för att köpa lite käk som vi behövde. Svea bestämde sig sen för att stanna kvar en stund hos oss så vi kunde arbeta på vårt projekt samt äta middag med oss. Var en trevlig kväll det.

Nu ska jag dock arbeta lite på min nya design tror jag, eller lira lite Sacred 2: Fallen Angel. Är verkligen ett dö grymt spel som alla borde testa. Säger bara en sak; Diablo II; You got owned!

Älskar min Fanny <3

Tusan också!

Gick upp för typ en halv timme sen. Och vet ni vad jag har missat? Skidor! missade damernas Jaktstart i Tour de Ski. Är lagon lack liksom. Ville verkligen se det. Turligt nog hinner jag med att se herrarnas! Tror på Södergren och Hellner idag. Dom har fin form och det känns bra idag!

Efter det ska man hem igen för att göra lite design tror jag. Jag och Svea har ju startat ett projekt, och då behöver vi det. Sen fick jag höra av henne igår att Peter vill ha en sak av oss. Vad härligt. Får se vad dom vill ha och sen vad vi kan göra!

Nu ska jag dra, dock måste jag först scanna datorn. Har något jävla kryp i datorn som fuckar allting. Men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt!

Ciaoo


Tidig Kväll?

02.12
Har börjat med Projektet som jag och Svea ska ha nu. Har haft lite idétorka, men det börjar komma igång nu igen. Får hoppas Svea gillar resultatet och att hon har något att säga till om! Kritik är alltid bäst för att uppnå perfektion :)

Har varit en härlig dag idag. Skidor, Fanny, Design, Mat, Sova etc. Allt jag önskade mig för idag! Får se va som händer imorgon. Först och främst ska jag upp till Far igen imorgon för att se mer skidor med honom. Hoppas verkligen att Hellner, Södergren och Haag kan komma på bättre platser imorgon!

Ciaoo

Lööördag!

Jag har haft en bra dag idag. Först började jag dagen med att gå till min käre Far och se på Tour de Ski. Var skitskoj och vi hade en bra stund där. Oturligt nog vann ingen svensk, men Tour de Ski pågår ett bra tag till så mycket kan hända under tiden.

Efter jag varit däruppe gick jag hem igen till älskling. Hon satt vid datorn och chattade med Therese och när jag kom hem bestämde hon sig för att se lite Sex and The City. Det är verkligen en bra serie. Inte bättre än Stargate, men det duger i krig så att säga.

Har nu påbörjat mitt och Sveas projekt på allvar. Håller på med första uppgiften vi kom överrens om. Den kommer bli dö fräsch! Ni får se längre fram vad det handlar om! ;)

Ciaoo...


Inte många dagar kvar nu...

Har inte bloggat så mycket de senaste dagarna. Har varit mycket att göra samt Jul. Men nu är gallongen igång igen. Så här ska de bloggas som vanligt igen.

Vad har hänt då på sistone? Inte mycket, förutom Julafton då. Fick fin fina presenter, bland annat ny datastol, köksredskap, parfym etc. Precis vad man behöver. Den här julen var den bästa på länge. Det var också första julen jag firade med älskling. Hon var verkligen underbart bedårande <3

Jag och Svea har nu dragit igång med vårt projekt. Ska bli kul att se hur det artar sig. Vi har skitbra idéer, och jag tror vi kommer få mycket jobb längre fram. Ska bli som sagt, alltid kul att arbeta med syrran!

Den 2 Januari blir jag 21 också. Inte långt kvar alls, men det är inte som förr! Jag är inte precis lika uppspelt att fylla år som när jag blev 20. Men då förstås, hade jag något stort att se fram emot. Som till exempel att få köpa ut på Systembolaget. Kommer ihåg, att Johanna och jag drog te systemet sen för att köpa ut. Var skitsköj. Sen var kvällen hos Pierre inte lika trevlig. Kan väl säga detta; jag har ALDRIG hulkat mera i mitt liv än den kvällen. Fyyy fan. Blanda aldrig tequila med Jägermeister!

Ska nu gå o ge älskling lite massage. Hon förtjänar det när man tänker på hur duktig hon har varit idag!

Bilder från julafton kommer längre fram!

En Trevlig kväll Innan Jul!

Jag och älskling  bestämde oss för att gå till mor & far efter lilla syster hade tjatat på oss. Där satt allihopa och käka ost-skiva, drack julmust/vin samt såg på Bingolotto.


Var verkligen trevligt. Emil, Sveas pojkvän, var trött dock så han låg och sov i gästrummet. Haha, han hade haft en jobbig så man förstår han. Först hade han jobbat och sen åkt omkring verkar det som om jag har uppfattar det rätt. Man blir trött av det, speciellt nu när det är Jul också!


Här kommer några bilder från kvällen:


Granen hos Mamma och Pappa med alla Julklappar

Mamma & Anna                       Anna, Inger & Svea                            Fanny & Pappa


Det var allt för idag. Nu är det dags att krypa till kojs. Ha en God Jul allihopa. Hoppas Er blir lika bra som min.

Inte som förr

Imorgon är det verkligen julafton. Jag vet inte med andra, men jag är inte lika uppspelt som förr när det gäller julafton. Kommer ihåg när man var liten och väntade på att julaftonen skulle komma. Gick knappast att sova ju.

Nuförtiden är det dock så; att julafton är en tid då vi samlas, dricker hinkvis med alkohol och har skoj. Det är inte bara julklapparna som gäller längre förr, utan själva känslan av den familj man har!

Jag verkligen längtar tills imorgon, men inte som förr. Jag längtar inte efter julklapparna. Jag längtar efter maten, drickat och min familj. Det är skönt att umgås och bara ha trevligt. Bara släppa alla bekymmer och åkommer, och bara njuta av livets välsignelser. Jul imorgon då... hurra! vart är tomtegröten morsan?

Julhandlat!

Nu är julklapparna färdiga. Var nere och köpte dem med Fanny. Morsan hängde också med, hon hade en julklapp kvar till farsan. Var trevligt måste jag säga. Vi prata om allt och inget. Morsan är verkligen störtskön ibland. Speciellt när hon bjuder på fika på Jannes Hembageri.

Jag ska upp till affären nu för att köpa lite taco-chips. Blir Fanny special ikväll, Tacogratäng. Så gudomligt gott. Snålvattnet börjar rinna bara jag tänker på de! Hare bra sålänge!

1 Dag kvar!

En sådan dag. Har varit mycket som hänt på kort tid idag. Några bra, andra dåliga. Men det kommer lösa sig med allt. Sen igår har jag och min syster också bestämt oss för att starta ett projekt! ska bli skojjj!

Ska iväg med Älskling och mamma sen för att köpa resten av julklapparna. Ska bli kul att få det gjort. Men vet ännu inte vad jag ska köpa till alla. Blir något att fundera över. Men något blir det ialf!

Gud vad katterna är jobbiga idag! Dom håller på och flänger överallt. Skulle inte förvåna mig om dom kommer välta julgranen snart. Haha, men dom är roliga me på sitt sätt!

Skrållan och Sirie! :)

Kebab + Sky High!

Jag och gumman bestämde oss för att beställa lite käk från den nyöppnade pizzerian nära oss. Jag tog mig en Kebabpizza (Ingen fefferoni, lök och bland sås) och hon tog en Kebabrulle.

Till maten så såg vi filmen Sky High. Det är en störtskön film som handlar om hur en ung pojke börjar på en skola för hjältar. Hans föräldrar är båda två de bästa super hjältarna som finns och grabben får då en stor press på sig.
Verkligen en störtskön film och jag rekommenderar den för dem som vill skratta mycket! Skön humor, bra handling och härliga tvister.

Sky High - Humor: 4/5
Sky High - Handling: 3/5
Sky High - Social film: 4/5


Så glöm inte att se den! Sky High äger och kebab är det bästa att äta till filmen!

Hungrig?

Nu är äntligen designen klar. Har pillat o drillat och tillslut så blir man nöjd. Får se hur länge det dröjer innan man får lust o göra en ny. Jag brukar vara sådan. Tröttnar lätt på de designer jag gör.

Fanny har kommit hem nu från sina ärenden på "stan". Hon har varit och besökt banken samt gått till Ica för att hämta ut ett STORT paket. I det paket finns massa julklappar från Fannys familj och släktingar på Gotland som vi ska öppna på Julafton. Det blir trevlans det.

Aja, kommer tebaka senare!

Blå himmel

God morgon! Har varit vaken nu ungefär en timme. Sitter och avnjuter en härlig kopp kaffe medans gumman min fixar sig. Hon ska ner till stan för några ärenden snart. Själv ska man göra lite läxor medans hon är borta. Det är bra att förberedd tills skolan startar igen den 8 Januari.




På tal om det, det är inte långt kvar tills jag fyller 21 år. Den 2 Januari blir jag det. Undrar om det kommer känna likadant som det har gjort tidigare när man fyllt år. Jag, enligt egen åsikt, tror att man har kommit över det stadiet. Efter att man har fyllt 20år har man inte likadan förväntan som tidigare.

Aja, nu är det nog bäst man fixar till sig lite..

Sicken dag...

Idag har jag varit lite seg med bloggandet, men det beror mycket på att jag har jobbat på designen samt sett på skidor. Ska försöka ta ifatt lite nu!

Det började med att man vaknade typ 10.30 för att på en gång gå till farsan för att se herrarnas staffet i skidskytte med honom. Det var verkligen en stafett som heter duga. Carl-Johan Bergman var helt DOMINANT i sista sträckan. Han slaktade alla han kunde (förutom österrike som ledde me typ 1 minut). Så Sverige blev faktiskt tvåa. Damerna gick de sämre för, typ... 8 tror jag?

Efter att ha sett allt det där så gick jag hem till gumman min. Vi har sett på sex and the city, ätit god mat och mysigt. Vi bestämde oss även för att tända ljusen, ta fram lussebullarna och se Nanny Mcphee. En dö grym film med skön humör och redigt bra handling. Den borde ni testa!

Nu har jag äntligen blivit nöjd med min design! Det är visserligen lite kvar men det klirrar jag imorgon. Sen är den up n running som man säger.

Men nu äre nog dags att krypa till kojs. Vi hörs imorgon!


Jumpstyle vs Shuffle?

Nu har man äntligen fått lite fason på designen. Inte haft orken att verkligen "engagera" mig men lite har man gjort. Mycket återstår dock, ska göra headern flash etc. Men det kommer med tiden. Men vad ska man göra nu då? har nyss kollat in ett par dansstilar som jag gillar, varav jag håller på o försöka lära mig ena, just nu. De kallas Shuffle och Jumpstyle. De är så ägande, värsta teamworken i Jumpstyle och i Shuffle är det hur snabb man e på foten!
 
Scooter - Jumpstyle

 
Pae and Sarah (Shuffle mix)


Men nu är det dags att gå och lägga sig. Varit en tuff dag och skönhetssömnen + Harry Potter kallar! Ses imorgon lads.


Boow yee...

Lördag!

Lördagar är alltid bäst enligt min mening. Dagen började med att jag gick upp till far&mor för att se på Skidskytte. Är helt såld på det och de var skitbra idag. Synd dock att vi inte tog någon pallplats, men både Ferry och Johnson var nära idag! Imorgon blir det stafett, då tror jag fan på en grand slam! Någon som sätter emot?

Efter skidskyttet var färdigt var det dags att pallra sig hem, och vad möter man där? En hårt arbetaden och städande flickvän! Helt paff, hon hade dragit igång första världskriget i städning liksom! Självklart var man tvungen att hjälpa till och det vosade sog att vi jobbade bra tillsammans! Dammsugarn har fått sitt, granen är uppe och disken e snart klar!

Har också pillat lite på designen! Har några idéer som jag ska testa senare eller imorgon men får se! Ska ialf klå dig syrran ;) ingen överlistar mig i sånt här ^^

Papi och Mami kommer snart hit dock, så måste trigga ner skrivandet för ögonblicket. Blir nog ett inlägg till senare, och då kommer det nog handla om någon film. Tänkte lägga ut lite recensioner ^^


Boow yee...


Fredag - En grym Morgon!

Klockan är strax 7 och här sitter man helt slut. Skulle jag ta kort på mig själv idag skulle alla tro jag var en bloodhund. För ögonen hänger precis som deras just nu!

Idag har vi julavslutning då, ska bli skönt med jullov. Kan man vila upp sig och chilla. Sen så äre bara ett halvår kvar så går man ut skolan. NAJS! Men samtidigt jobbigt. Kommer sakna känslan man har, och vissa personer i klassen.

Nu äre dock dags för lite COFFEE, måste vakna! Skriver mer senare...


Boow yee...

Etisk Fördjupning

Sitter här i skolan och har Filosofi. Dagens uppgift är ett fördjupningsarbete. Om etisk frågor. Satt och tänkte en bra stund, sedan kom jag på en bra etisk fråga: "Är det rätt att driva kärnkraftverk". Jag måste säga att jag tycker det, tills vi får fussion att fungera behöver vi kärnkraftverk för att kompensera för alla energibehov vi har. Vår population ökas ständigt och då behövs kontinuerlig energi som inte dör ut. Kärnkraftverk är svaret!


Dags att jobba vidare ialf, tänkte bara ge Er en updatering om vad som händer!

Boow yee...

Torsdag Morgon!

Klockan är 07.29 och ska strax gå till skolan. Har varit en rätt okej natt med härliga drömmar och soft vaknande. Gumman ligger fortfarande kvar i sängen, den latisen :). Men man ska väl gå in och säga hej då samt ge henne en erotisk puss ;) Elllller inte.. en vanlig hej då puss räcker nog för min del idag!

Vad har vi idag på schemat då... Jo lektioner ofc, som till exempel Svenska B, Samhälls kunskap, projekt etc... Sen senare ikväll blir det till o ta det lugnt, avslutning imorgon så man har nu ett lov att se fram emot!

Ska ialf dra nu, skriver lite mer senare. Och sorry ifall designen är osammanhängande just nu, håller på o få ihop as we speak kan man säga.


Booow yee....

Onsdag Kväll!

Klockan är strax nio och angelica ska snart komma hem till oss med sin pojkvän. Ironiskt nog heter han också Pelle, därför gillar jag honom ;) Namnen säger mycket om hur personen är ^^ Tycker jag ialf!

Varit en rätt okej dag idag, lite småsegt med alla håltimmar i skolan men annars okej.

Och sen kom man hem till älsklingen. Hon verkade lite putt, men det gick över (antar jag). har nyss käkat mat, blev Ris och Köttfärssås. Gummans mat är verkligen gudomlig. Känner fortfarande smaken i sinnet typ. Låter sentimentalt, men what the f*ck... man lever bara en gång så då ska man passa på att uttrycka sig som man vill!

Aja, damen vill ha datorn nu och bäst man låter henne få den innan man får sig en örfil :P


 

Booow yee...!


Stålfarfar

"Stoppar tjuven när en man plötsligt stjäl pengar ur matbutikens kassaapparat höjer kunden Ronald Kennedy, 77, sin krycka och slår till brottslingen - som faller till marken."



Klicka för att förstora

Läste nyss på aftonbladet att en Roland, 77, hade slagit ner en rånare. Snacka om stålfarfar! Om vi alla hade en sådan skulle det vara soft. Haha, måste medge att det är ganska roligt att höra sådana nyheter. Man borde regissera en film om det, med titeln typ

Lovet närmar sig...

Bara två skoldagar kvar, efter det har man ett härligt jullov att se fram emot. Ska i år fira jul med min familj, flickvän och hennes pappa. Kommer nog bli en trevlig afton.

09.07
Sitter i skolan och väntar på att Information och Layout B ska starta. Var en seg morgon, med en oförklarlig miss i tidsschemat. Såvitt jag kommer ihåg vaknade jag på den tidpunkt jag skulle, men ändå lyckades min förbannade sömn ta över. Har verkligen något allvarligt. Måste man lösa innan man dör. Sova är härligt, men detta är sjukt. Sover mer än en björn i ide!! Skärpning pelle!

Senare ska man hem och mysa med gumman min. Laga någon god mat och sen se på någon bra film. Blir härligt. Och jag verkligen älskar Fanny's mat. You got skillz girl. Jag lovar, smaka en gång och ni är fast i hennes "Mat-snara" ;D

Ciao...

RSS 2.0