Byte av bredbandsoperatör

Hej allesammans.

Mitt första inlägg idag och det är på grund av problem med vår nuvarande bredbands leverantör. Så vi har bestämt oss för att byta; För mycket med skit med Comhem för tillfället. Så det blir Telia istället. De verkar mycket bättre och deras kundservice var SKITBRA. Min mobil dog en gång när jag ringde dem innan vi hann genomföra köpet och vet ni vad de gjorde då? De sökte upp mitt nummer på Eniro och ringde mig! Snacka om service.

Vad händer annars då? Inte mycket förutom att älskling, jag, svea och hennes kille ska iväg och se den nya Brad Pitt filmen "Benjamin Buttons Otroliga Liv", Den verkar skit bra så ser verkligen fram emot att se den. Vet att Brad Pitt är tjejernas favorit men jag tycker själv och skäms inte för att säga att han är en grym skådis!

Men innan vi ska se på filmen ska vi käka kyckling. Är hemma hos syster nu så det är nog dags att börja hjälpa till lite. Ska bara "lata" mig lite till. Det har man rätt till. Men jao, kommer inte kunna skriva lika mycket nu under några dagar som jag velat men hoppas att ni hänger kvar när jag är back in action så att säga.

Hare bra nu allihoppa så hörs vi längre fram! Peace!

P.s Tävling kommer börja under veckans gång. Häng kvar...


Maria Wern all inclusive

Såg nyss färdigt på det tredje avsnittet av Maria Wern. Har sett den serien tidigare, men det skadar inte att se den igen. Brukar vanligtvis inte gilla svenska filmer (med undantag för Beck) men denna är bra. Gillar filmer när det är så att säga "Globala hot".

Till filmen käkade vi också en improviserad gryta. Blev Café de paris sås, pasta, champinjoner och majs mixat. Dö gott, är lite småkär i grytor. Kinky jag vet, men sån är jag!

Nu ska jag fixa lite bilder tror jag, fick lite motivation att göra det. Hoppas det blir något bra utav det bara. Men skriver mer senare... Ciao!

Odödling Manet; kan hjälpa emot cancer


Källa: Aftonbladet.se


Odödlig manet tar över världshaven
Kan föryngras oändligt antal gånger under sin livstid. Enligt en färsk studie håller världshaven på att invaderas av en manet som kan föryngra sig. Precis som Brad Pitts karakatär i succéfilmen Benjamin Button åldras maneterna baklänges. Men till skillnad från Benjamin Button kan maneterna göra det om och om igen, rapporterar Natural Geographic. I fullvuxen storlek är de ungefär lika stora som en mänsklig lillfingernagel. Den teoretiskt sett odödliga maneten Turritopsis dohrnii upptäcktes i medelhavet redan 1883. Men dess unika förmåga att föryngras upptäcktes inte förrän på 1990-talet.


"Förvandla alla sina celler till ett yngre stadium"

- När maneterna står inför livsfara i form av fysisk skada, hungernöd eller inför en säker död kan maneten förvandla alla sina celler till ett yngre stadium, säger Maria Pia Miglietta, forskare vid Pennsylvania State University, enligt Natural Geographic.

Maneten förvandlar sig när den utsätts för livsfara till en slemboll som sedan förvandlas till en polypkoloni vilket är det första stadiet i manetenes åldringsprocess.


Kan leda till ny cancerbehandling

En förklaring till det kan vara att maneten spridits genom att de transporteras med lastfartygens ballaster.

Forskarna är mycket intresserade av manetens föryngringsprocess och det finns vissa förhoppningar om att studerandet av Turritopsis dohrnii ska kunna leda fram till nya cancerbehandlingar.



Där ser man, det finns kanske något djur som över all förväntan kan vara odödlig. Jag vet inte vad ni andra tycker men enligt mig kan denna manet användas för att göra stora framsteg inom dagens hälsa och sjukvård. Tänk om man kunde komma på ett sätt att bota allvarliga sjukdomar som AIDS, Cancer, Alzheimers? Eller framställa ny medicin som verkar snabbare men samtidigt utan bieffekter?

Det skulle ändra den världsbild vi ser idag eftersom vi har sjukdomar som ständigt härjar omkring oss. Skulle också kunna hjälpa oss förstå vår uppbyggnad mer för att sen längre fram kanske förlänga våra liv? Undersökningarna har bara börjat och det ska bli intressant att läsa vad de har kommit fram till längre fram. Men för tillfället får man väl gratta maneten för dess odödliga liv. Grattis på 1000års dagen kompis!

Blondinbella kanske lägger ner sin blogg

Källa: Aftonbladet.se


Satsar på ny karriär. Hon är en av bloggsveriges största succéer. Men snart kan det vara slut. Blondinbella flaggar för att hon kommer att lägga ned sin blogg i år.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip
, 18, kallas ofta för Sveriges bloggdrottning. Men snart kan det vara slut med det.

I en intervju med DI Weekend flaggar hon för att den framgångsrika bloggen kan komma att läggas ned i år, kanske redan i höst, då Löwengrip börjar på juristlinjen.


- Jag vill inte alltid ha den här karaktären. När jag blir jurist vill jag skriva om mer seriösa saker och tror inte att jag bara kan byta inriktning på bloggen. I så fall får jag lägga ned den och starta något nytt, säger hon till tidningen.

Hon är som sagt Sveriges bloggdrottning och det är synd att hon kanske ska sluta. Det har alltid varit ett nöje att läsa hennes inlägg och hon var även bra i Let's Dance. Men om hon väljer att ta en mer seriös inriktning så tror jag det är som hon säger; det är svårt att byta från det hon skriver om nu till juridiska åsikter.

Men ifall Blondinbella nu bestämmer sig för att stänga ner bloggen, får vi alla önska henne ett stort tack för de inlägg hon skrivit och för att hon har delat med sig av sitt liv till oss alla. Hon har varit ett föredöme för många utav oss och vi har henne att tacka för mycket som.

Day lingers on...

Tjena allihopa.

Nu är man hemma igen då. Visserligen slutade praktiken lite efter 15:00, men jag och älskling bestämde oss för att sova tillsammans en stund. Skönt, behövs ibland när man inte lyckas sova på natten.

Och nu sitter vi och ser på Scrubs på 3:an. Diggar det programmet, speciellt Dr. Cox. Men det är jag nog inte ensam om. Han lyfter serien på något sätt. Hans argsinta humör, sjaskiga humor och coola stil. Klockren mix liksom!

Nae, nu ska jag glutta runt lite och sen skriva lite mer här sen senare. Men vi hörs då.. Ciao!

Dags för praktik!

Nu ska jag iväg till praktiken. Men kommer nog inte vara där fullt ut idag, är så himla utslagen och trött. Men en stund blir det iallafall. Undrar vad man får göra idag, antagligen det gamla vanliga som förbereda, städa, sitta i kassan och lite mer.

Jo, men vi hörs senare då. Ha det bra sålänge och, Vad ska ni göra?

God morgon allesammans

En sån seg och trött morgon. Har inte sovit mycket alls denna natt, men bestämde mig tidigt att gå upp med älskling. Hon börjar tidigare än vad jag gör. Och eftersom hon har gått upp med mig tidigare; är det inte mer än rätt att jag går upp med henne.

Hon mår inte så bra just nu, men hon ska nog till jobbet ändå. Dock ifall det inte blir bättre tror jag hon måste gå hem därifrån. Men hoppas hon klarar av det, hon verkar gilla att vara där hon är nu jätte mycket. Och hon  p a s s a r  verkligen för det jobbet. Men som sagt, ifall hon inte klarar det tycker jag att hon ska gå hem!

Själv ska man på praktik sen vid 10:00. Ska bli kul att ha praktik igen, men samtidigt så är man trött nu så man ser inte mycket fram emot det. Men det släpper snart antar jag. Nae, nu ska jag dricka Te, men jag skriver lite mer senare. Ciao!


Sömn is the sh*t

Nu är det dags att gå och lägga sig. Denna torsdag har varit den bästa på åratal nästan. Skolan var skön, jag och älskling har myst och haft det härligt och man har ätit god mat (varma mackor?).

Snart förresten kommer jag organisera en tävling, där priset är något mycket mycket fint som jag tror många av er kommer uppskatta. Hoppas det iallafall. Kan ge er en ledtråd; Signerad sak av en känd person! Mer information följer som sagt!

Men vi hörs imorgon igen och hoppas ni alla kan sova gott; God natt!

Älskar min Fanny <3 Mitt hjärta tillhör dig och ingen annan kommer någonsin komma åt det,  n o m a t t e r w h a t !

Filmdags, svårt att välja

Vad tiden går fort idag. Klockan är redan 20:20 och snart är det dags för mig och älskling att sätta på någon bra film. Vi har dock svårt att välja vilken. Brukar bryta ut ett krig v a r j e gång vi ska välja film eftersom båda har olika smaker.

Därför tänkte jag ställa en enkel fråga till alla; Vad är egentligen en bra film? Ska det vara komedi, drama, romantik, Sci-fi eller något annat? Eller ska man slänga ihop en mix för att hitta den rätta filmen för kvällen och ens sinne? För när allt kommer omkring handlar allt om hur man själv känner sig.



Braveheart

Jag är en person som verkligen älskar film. När jag hittar en som jag gillar ser jag på den om och om och om igen tills jag kan scenerna i huvudet. Då byter jag film och gör likadant med den. Men man har ändå ett par filmer som man alltid kommer gilla och kan se om och om igen även fast man vet att "Snuten kommer skjuta skurken i benet 50min in i filmen".

Big Mommas house

Men det är bra mycket enklare att välja en film när man ensam ska se på en, medan om man är två kan som sagt världskrig bryta ut i hemmet eftersom alla har så olika smaker. Jag vill inte vara "en person som drar förhastade slutsatser" men t.ex. tjejer gillar verkligen romantiska filmer med massor av kärlek och dispyter, medan killar faktiskt föredrar när det är lite våld, tuttar och galna slagsmål.

Så är vi för det mesta och jag tror inte man kan ändra på det... och det gällar mig och älskling idag. Vi kom inte överrens om någon vi var sugen på; så istället blir det Cold Case och ett par varma mackor! Ses senare...


Nydiskat och älskling har kommit hem

Nu har jag diskat färdigt här hemma. Var en rejäl samling så det tog lite tid. Men hellre det än att ha Mount Everest av disk. Ser så förbannat fult ut när det tornar upp sig sådär.

Älskling har kommit hem också. Fast just nu ligger hon och tar sig en timme; Hon har arbetat så hon är trött. Själv tänkte jag slänga i mig lite chips och läsk samt sätta på ett Stargate avsnitt. Blir mumma det. Peace out!

Strax städa och dona!

Nu är det snart dags att börja diska, dammsuga etc. Måste ju vara fint hemma. Hatar verkligen är det är stökigt. Mår nästan dåligt av det. Därför ska man ta tummen ur arslet och sätta igång.

Vad ska ni göra ? Något roligt och ifall ni ska; Berätta. Gillar sånt;)

Startsidan



Idag är både lillesyster och jag på startsidan med två inlägg. Ganska coolt sammanträffande!

Måste bara säga att jag älskar att skriva om saker. Skulle lätt kunna tänka mig gå med i någon tidning. kanske borde ändra mina ambitioner lite? vad tycker ni, Passar jag som skribent?

Home coming!

Dags att dra sig hemåt ifrån skolan då. Ska hem och diska samt städa lite tills gumman kommer hem.

Idag har det varit en perfekt skoldag asså. Vi har käkat, jobbat på flitigt och haft roligt, med bland annat camel toes etc ^^ Men vi hörs senare igen, peace yo!

Vesuvio!

Klassen och jag var nyss nere på VioNi och käkade pizza. Så himla gott. Tog mig en gammal hederlig Vesuvio. Den slår alla lägen när som helst. Aldrig fel med Vesuuuuivo!

Nu ska man försöka arbeta vidare lite på projekt jag och Frederik håller på med. Tror det blir bra, om vi arbetar igenom det ordentligt och inte fjantar oss som vi brukar göra ibland. Men men, vi får se vad som sker så att säga.


Lynyrd Skynyrd-medlem avliden

Billy Powell, keyboardist i det amerikanska rockbandet Lynyrd Skynyrd avled på onsdagmorgonen i sitt hem i Florida. Han blev 56 år och dödsorsaken tros vara hjärtproblem, skriver Billboard. Powell spelade på Lynyrd Skynyrd-klassiker som "Sweet home Alabama" och "Freebird".

1977 råkade Lynyrd Skynyrd ut för en tragisk flygolycka som dödade alla originalmedlemmar i bandet utom keyboardisten Powell och gitarristen Gary Rossington. 1987 formades ett nytt Lynyrd Skynyrd med Billy Powell och Gary Rossington som två av medlemmarna.
Enligt bandets manager är de närmast kommande spelningarna inställda, skriver Billboard.


Nu är det alltså bara en kvar i Lynyrd Skynyrd. Alla kommer vi nog ihåg låten Sweet Home Alabama. Lever fortfarande kvar inom oss och man går och nynnar på den ibland. Kan inte förstå hur de kan ha så mycket otur. Först dör merparten av bandet i en krasch sen dör Billy Powell vid 56års ålder av hjärtproblem. Legenden gott folk, håller på att dö ut och nya regeneration stiger fram.

Men innan vi bestämmer oss för att säga farväl till dem; Ta och sjung i: "Sweet Hoome alabama. Where the sky is so blue..."

Hmmz?

Vi skulle ha lektion för ungefär 30min sen, men inte fan har någon lärare kommit än. Drygt ifall hon inte kommer. Då har man gått upp i onödan och inte har så mycket som ett skit att göra. Sen skulle vi ju alla käka pizza tillsammans, men det verkar väl inte bli av?

Nu ska jag tjura lite:]


Knarkhunden Max; Cancer i nosen


Källa: Aftonbladet.se

Polishunden Max fick cancer i nosen. Han dog nio år gammal efter att större delen av sitt liv spårat droger.

Springer spanielns ständiga kontakt med kokain och andra droger kan ha orsakat sjukdomen, skriver Daily Mail. Max avlivades förra veckan efter att ha fått diagnosen för två månader sedan.

Polishunden hade redan kämpat mot smärtor i bakbenen sedan han fått ledgångsreumatism 2006. Men med ett par hjul som stöttade upp bakbenen fick han tre extra år att leva.


Där ser man hur det kan gå. Om man ser det i en annan synvinkel så är det ganska komiskt faktiskt. Hur ofta är det liksom att en hund får cancer i näsan för att de spårar upp knark? Händer inte varje dag precis. R.I.P Max!


Torsdag - 29/1

God morgon,

Sitter i skolan, ska börja klockan 09:30 så läraren kommer nog snart. Vi ska typ hålla på med våra projekt hela dagen idag och senare gå och käka pizza. Gött götti gött gött. Får se vad man tar då, kanske en kebabapizza ?! Eller något mer orginellt, får se som sagt.

Glömde säga igår att jag har köpt nya skor, klockrena och störtsköna. Behövdes ett par nya så man kan byta lite.



Vill också säga att jag älskar min babe <3 Hon är mitt allt <3 

Time for bed

Dags att snart dra till kojs. Är ovanligt trött i kroppen. Känner hur den liksom skriker en sak; LÅT MIG VILA. Men va tusan, hjärnan är uppe i 220knop så blir lite svårt. Får nog ta och koppla av med en god bok (Men vilken?:( Redan läst 17 DETTA år). Är för stor bokmal! Någon som kan tipsa mig om en bra? Gärna en tjock, då jag läser ungefär 100+ sidor på 25-40min.

Men som sagt, kojjen vare. Ska bara hjälpa älskling att byta kattsand först. Men vi hörs imorgon! Peace yo!

Storhandling, Avklarat!

Idag har vi varit och storhandlat. Och måste säga det blev en stor succé. Summan gick upp till ungefär 1.700kr och då fick vi ungefär 8kassar mat och mycket annat nyttigt.

Det är fan skitkul att storhandla. Man känner sig glad så att säga; eftersom man kan välka mellan olika varor, testa nya saker och falla tillbaka till de gamla godingarna. Är nästan som ett tivoli eller hur?

Ytterligare en hoppar av Let's Dance!

Magdalena Graaf opererades i natt.

Källa: Aftonbladet.se

Magdalena Graaf, 33, drabbades av en blödning i hjärnan. "Let's dance"-stjärnan åkte in akut till sjukhus under söndagskvällen.

- Hon opererades under natten. Hon har fått en blödning i hjärnan. Jag har precis besökt henne på sjukhuset och Magdalena mår under omständigheterna bra. Hon är vaken och pratar, säger Lili Assefa, pressansvarig för Let's dance" till aftonbladet.se.


Verkar finnas någon förbannelse över TV4's program Let's Dance. Hoppas dom löser det på något sätt och hoppas att Magdalena Graaf kryar på sig ordentligt. Men undrar hur dom kommer göra nu när de, enligt Let's Dance, inte kommer ta in en ny dansare som när Mojje fick lämna Let's Dance. Krya på dig Graaf!


Skoola

Sitter i skolan och arbetar på en skrivuppgift vi fått i Religion. Måste bara säga att jag verkligen älskar religion. Är lätt en av mina favoritkurser. Den är uppgiften vi har är också speciell. Man ska jämföra religioner, får se hur det urartar sig sen till slut.

Senare idag ska man iväg och storhandla med älskling ,syster och hennes kille. Ska bli kul, undrar hur mycket vi köper för idag. Brukar ligga runt 2k som vi köper för, men blir kanske mer nu när älskling är gravid?

Aja, ska fortsätta arbeta! Hörs

Natti natti!

Ska gå och lägga mig nu. Har varit en lång dag och väntar en likadan imorgon, förutom att imorgon ska jag och älskling med syster o hennes kille storhandla. Blir mycket käk och dylikt att köpa. Man måste ju fylla på skafferiet så att säga.

Sen imorgon har jag bara skola annars. Typ tre lektioner; Småf B, Religion A, Filosofi. Soft soft! onsdagar är bland de bästa som finns !

Men som sagt, dags att lägga sig nu! Hörs imorgon!

Bingo!

Halloj. Har inte skrivit så mycket idag men det beror på skolan och att jag har varit hos mor och far. Var trevligt, vi spelade poker och självklart vann jag! Är grym på det. Sen gick vi hem då så jag och gumman har väl varit hemma typ 1½timme.

Vi ska äta pannkakor strax, gumman håller på att göra as we speak. Hon gör så god mat. Tror fan aldrig att jag ätit något hon gjort som jag inte tyckte var gott. GÖTT GÖTTI GÖTT GÖTT.

Vill bara tipsa om bingon jag marknadsför. Klockrent, har redan vunnit 250kr idag. Så testa; Perfekt att vinna snabba cash. Läste att man hade ungefär 45% chans att vinna varje gång så det är rätt bra odds!

Nu ska jag glutta lite runt på nätet. hörs senare

Är man glad eller?

Shit vad glad och extas jag är nu! Fick faktiskt tag på Björn Ferry förut via mail, och han svarade på mina frågor! Helt klockrent. Drog också fram ett förslag till honom som han accepterade. Det förslaget kommer senare användas i en tävling jag tänkte anordna.

Är helt över förväntan glad nu! Ska bli så skoj att redigera en fin nyhets banner samt organisera intervjun. Sen hoppas man förstår man kan få in några frågor under VM i Sydkorea, men det kan bli rätt svårt. Han är ju då rätt upptagen, men man får hoppas!

Hjälporganisationer: Pengagalna?

Källa: Aftonbladet.se

Svenska hjälp- organisationer ger sina toppchefer miljoner i arvoden

Mer än en miljard kronor skänkte svenska folket under 2008 till Röda Korset. Pengarna strömmar inte bara in till behövande, utan även till dem som leder arbetet. Topparnas löner de sista åren har rusat i några av de största svenska ideella biståndsorganisationerna. Röda Korset är löneledande, där tjänar generalsekreteraren Christer Zettergren 1 086 129 kronor om året.

Lönerna och arvoden bekostas inte av insamlade pengar utan av medlemsavgifter och avkastning på Röda Korsets kapital, säger Bengt Westerberg. Kapitalet består dock till stora delar av fonder som tillkommit genom gåvor eller arv. Årsredovisningen visar dock att Westerberg och Zettergren har fått rejäla lönelyft. Mellan 2005 och 2006 ökade deras sammanlagda ersättning med 200 000 kronor till 1,8 miljoner.


Och det är inte bara på Röda Korset som cheferna tjänar bra. Rädda Barnens generalsekreterare Charlotte Petri Gornitzka tjänar en miljon kronor. SOS-barnbyars generalsekreterare Elisabet Andersson får 847 000 kronor. Andersson har också möjlighet att gå i pension vid 62, och kostnaderna för hennes pensionsavsättningar var bara för det enskilda året 2006 543 000 kronor, enligt årsredovisningen.



Är det inte meningen att de ska skänka pengar? Alla stora organisationer och företag ger nuförtiden ut massa pengar till sina chefer etc. Varför ska alla ha så höga löner? Tycker att klyftan emellan dem och hederliga svensson människor är så enorm.

Vi har alla varit blinda egentligen. Det här har nog pågått en längre tid men vi har inte velat inse faktan som funnits framför våra ögon. Hur kan de nu förvänta sig att vi ska donera så mycket pengar när vi vet att en del av det går till att betala ut höga löner till chefer. Allt går ju självklart inte till det, men åtminstone 25%. Det är inte rätt helt enkelt!

Trött och röda ögon!

God morgon. Idag är man verkligen skit trött. Ögonen hänger ner i knävecken och är röda som tomater. Men man får överleva. Man måste ju upp på morgonen utan ursäkter!

Vad händer då? Jo ska till skolan sen. Efter skolan ska jag hem och städa lite hade jag tänkt, samt pilla lite på headern om jag hittar någon inspiration. Det är svårt ibland som sagt! Men nu ska jag käka lite tacogratäng. hörs senare...


Tacogratäng + 2½men!

Älskling kom hem förut, tillsammans med svea. När hon gjorde det gjorde hon vad jag älskar mest, hennes Tacogratäng. Den är så gudomlig. Helt underbar, snålvattnet rinner bara man tänker på de. Vi åt alla som svältande vargar förut, så gott var det! Är dö mätt nu, men kommer nog bli en till portion!

Nu ser på 2½men på 6:an. så klockrent, synd bara att man sett alla avsnitt så många gånger, men det är aldrig fel med det programmet. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll, är trött som aldrig!

Liftarens guide till galaxen!

Älskling är uppe hos syrran så tänkte jag kunde se på "Liftarens guide till galaxen". Vet att det inte är en toppen film, men den blir så dålig att den blir bra. Samt att jag inte har sett på över 2år. Så dags att glo igen!

Annars börjar jag må bättre nu. Skönt som tusan, måste ju te skolan imorgon! Får inte missa. Men vi hörs senare...


Trött!

Vad trött man är. Kan inte få ngt gjort idag. Kanske kurera mig med lite Stargate och kaffe? får se ifall det funkar, annars om ni har några tips säg till!

Blr ingen skola trots allt idag!

Blir tyvärr ingen skola idag. Har fått problem med magen. Kan väl säga att det börjat på D och slutar på iarré. Inte skönt, kan inte vara långt bort från kontorer så att säga :S

Ska ta och vila upp mig, och försöka hitta något som lugnar magen!

Mörk morgon!

Vad mörkt det är ute. Kan det inte bli ljust snart? Lovar, om jag skulle ha gått till skolan nu skulle jag säkert gått in i någon stolpe eller något. Aja, det blir till att gilla läget helt enkelt.

Vad händer idag då? Jo, först och främst är det då skolan som börjar 08:15 idag. Tror jag har Info & Layout B som första lektion. Hyfsad start kan man säga.

Efter skolan idag vet jag inte vad jag ska göra. Förutom en sak; Betala räkningar. Inte precis det roligaste att göra men det är ett måste. Men det kommer smärta till i plånboken. usch!

Sleepy time jao!

Filmen var skit bra Morgan Freeman var ju med i filmen. Snacka om klockren skådis. Tror inte han har gjort någon dålig film, eller ?

Nu ska älskling duscha och jag ska duscha efter henne :) Skönt att ha henne hemma igen! Saknat henne som tusan. Min älskling <3 Men får säga god natt nu, GOD NATT!


I spindels nät

Nu har älskling äntligen kommit hem. Har verkligen saknat henne enormt. Skönt att än en gång kunna hålla om henna och säga att jag älskar henne mest av allt!

Vi ska se på "I spindels nät" nu. Har inte sett den förut, men älskling säger att den är bra. Så får se sen längre fram vad man kommer fram till. Hon brukar ha rätt bra smak vanligtvis. Så aoo.. wish us luck!

Te amo!

Hatar att hacka lök!

Nu är jag hemma från praktiken igen. Skulle ha varit där tills 20:00, men Nedim behövde mig inte mer den kvällen. Soft de, då hinner jag gå till mamma and pappa en stund för att sen gå upp till praktiken igen, denna gång för att beställa pizza! Soft som sagt.

Vad fick jag göra där då? Fick vara med och fixa saker som sås etc. Sen fick jag göra det jag hatar mest, hacka lök. Jag lovar, känns som om någon hade satt dit Niagarafallet i ögonen på mig. De bara rann och rann. Dö jobbigt! Aldrig mer det, och ifall jag måste ta jag på mig simglasögon!

Nu ska jag dra en snabbis med dammsugarn dock. Hörs senare, Peace!

Praktikdags!



Nu är det dags att dra till praktiken då. Ska köra mellan 16:00-20:00 idag. Sen när jag kommer hem så blire som sagt dags att städa och diska så det är fint när älskling kommer hem. ÄNTLIGEN, saknar henne så enormt! Ska hålla om henne och inte släppa på ett bra tag!

Vad ska ni göra nu ikväll då? Något ni vill dela med er av!?

Hänsynslöst djurplågeri och dödande

Källa: Aftonbladet.se

Barnmatador dödade sex tjurar

En fransk-mexikansk barnmatador har dödat sex tjurar i en uppvisning som både barnavårdsmyndigheter och tjurfäktningsmotståndare hade hoppats kunna stoppa.

- Jag är lycklig att jag vunnit denna seger, sade den 11-årige Michelito innan han på lördagen lämnade den blodiga arenan i Merida i södra Mexiko. 3 500 människor bevittnade föreställningen.

En lokal domare hade givit klartecken för barnet att slåss mot sex unga tjurar sedan pappan, den franske tjurfäktaren Michel Lagravere, lämnat sitt tillstånd.

Nu ska en video skickas till Guinness rekordbok så att Michelito kan registreras som den yngste matadoren som dödat flest tjurar. Han har hållit på sedan han var sex och dödat dussintals djur.


Asså vad kan man säga? Jag mår illa av det här. Känner hur en stor klump samlas i magen på mig och bara vill komma upp. Det här är det värsta plågeri jag har sett på länge. Och på köpet är det en 11-åring som utför dödandet och plågeriet.

Det ska också skickas till Guinness rekordbok. Har hela världen vänt fel eller? Vi har banne mig inte rätten att göra såhär mot djur. Och pojkar i ung ålder ska inte hålla på med sånna här saker. Det är absurd, motbjudande och helt galet. Se till att få bort tjurfäktningen överallt annars blir vi mer blodtörstiga.

Och förr eller senare kommer det inte längre bara vara tjurar som får lida, utan andra djur också! Skärpning behövs, och vi måste alla samarbeta för att få igenom det!

dålig dag för herrarna

Går inte så bra för herrarna. De är inne på spurtvarvet och de är långt ifrån prispallen. Men man kan inte begära en pallplats varje dag. Ferry kom ju 2:a i Fredags och 1: i går (Lördag). Så man får vara nöjd!

Vad händer annars då? Jo praktik som sagt, och sen ska jag pilla lite mer på bloggen. Känns som om jag saknar något. Men jag kommer nog hitta det och åtgärda så jag blir helt nöjd.

Skönt förresten att bloggen börjar få mer besökare, är verkligen störtskönt när man får kommentarer. Är en sån som alltid vill svara och älskar att skriva. Så kommentera, jag kommer svara!

Herrarna nu!

Håller på att se på herrarnas mass start nu! Så nu äre "Silence moment" igen. Svarar inte på något om det inte är 112 som ringer ... så att säga! Hehe

Senare idag ska man också ha praktik, mellan 16:00-20:00. Ska bli roligt (Hoppas jag). Sen efter det blire till och fixa mer här hemma, älskling kommer ju hem senare. Men nu ska jag se på skidor, hörs senare.

Johnsson 2:a, Ak 5:a!

Skönt! Johnsson behöll sin andra plats, men Olofsson orkade inte sista. Men en 5:e plats är bra, med tanke på att hon fick tre bom (varav varje bom kräver straffrunda som tar 24sec). Så shit vad stolt man är. Vad kan man vänta sig till VM? Detta kan bli Sveriges år!

Sen har vi herrarna kvar med. Startar 14.05. Usch, är helt darrig i kroppen! Go Sweden Go Sweden!

Mållista:
»1. Iourieva RUS
»2. Johnsson  SWE
»3. Mäkerreinen FIN
»4. Wilhelm GER
»5. Olofsson SWE

Fin lista eller hur?


KOM IGEN NU!

Fy tusan vad spännande det är. Johnsson ligger 2:a på spurtvarvet och Olofsson ligger bara 6 sekunder ifrån 3:e plats. Och nu ser jag att hon ligger 3;a. Kom IGEN nu Olofsson! Du kan klara detta.

Ska de bli dubbelt ? HOPPAS!!!!!

NU BÖRJAR DET!

Nu börjat skidskytten i Antholz, så alla som skriver; piss off :)! Den som stör mig nu med vibbar, tele, sms etc jag S V A R A R inte! Bara om det är viktigt.. men vi hörs sen.

Vi har bra chans i dag ialf i skidskytte. AK Olofsson-Zidek är t.ex. exptert på mass start, så vi har nog stora förhoppningar! Wish them luck!

25/1 - 11:17

God morgon! En sån trevlig morgon idag, lagom soft väder och bra program på TVn. Är ju skidskytte snart, om cirkus 1 timme. Ska bli skoj att se Mass starten. Får se ifall Ferry kan göra likadant som han gjorde igår, VINNA!

Nu ska jag fock ta mig en kopp kaffe och bara ta det lugnt en stund. Man måste vakna till lite om ni förstår. Blir alltid så himla seg på morgonen! Men vi hörs senare!

Snart dags att kojja!

Jag och älskling hade ett bråk förut, men turligt nog lyckades vi lösa upp det. Saknar verkligen henne, men imorgon kommer hon hem igen. Det första jag ska göra då är att hålla om henne, länge! Och bara känna hennes kärlek!

Själv ska man nu hoppa i kojjan. Varit en lång dag men roligheter och tråkheter. Hoppas att det imorgon bara blir roligheter! Hörs imorgon då, CIAO!

Ps. Kingolotto var faktiskt bra. Hade två rätt; Fick därför 75poäng. Med dem kan jag sen längra fram lösa in för att få priser som t.ex. värdekort, filmer etc. Snacka om klockrent! Så ett tips; Testa och se ifall du har turen. Tror det är en site som kan växa enormt om det får fortsätta såhär. Hoppas jag har tur imorgon med!

Tacos + Poker!

Kom precis hem ifrån mor och far. Har varit där och ätit tacos med familjen. Sen efter tog vi också ett parti poker. Olyckligtvis vann jag inte, syrran "fuskade" lite och vann ^^ Men kul var det iallafall.

Men nu är jag hemma som sagt igen då. Jag och syrran ska hålla på lite me vårt projekt och hennes design. Ska bli kul de. Sen ska man också ringa älskling. Måste verkligen prata med henne, önskar bara att telefonen fungerade. Så drygt att den "fuckar" sig ibland!

Ett Tips; Kingolotto!

Det finns många olika företag på nätet som driver lotteri, poker, roulette etc. Men inte många är så ärliga som de säger i sina annonser. Finns alltid någon gömd avgift som man blir galen på. Men jag har faktiskt hittat en som är sann!


kingolotto får man välja 10 rader med nummer (6 nummer i varje rad) och sen så får man ett e-mail med dagens lotto nummer. Trodde först det var buffel och båg, men efter att jag kollat in sidan och dess villkor märkte jag att det var sant! Så det funkar faktiskt, har själv testat nu och väntar på att se ifall jag vinner eller inte!

Men nu undrar ni då, hur kommer det sig att det är gratis och inga dolda avgifter? Här får ni veta varför och det är taget från deras hemsida:
"Det stämmer att Kingolotto är annorlunda jämfört andra lotto-, lotteri-, bingo- och spelsajter då det är helt kostnadsfritt. Hur är det möjligt? Tack vare annonserna behöver du inte betala någonting för att spela varje dag och du kan snabbt vinna en massa priser. Annonsörernas banderoller bekostar Kingolotto och du vinner priser helt gratis! Det är ett system alla tjänar på. Ju fler som går med i Kingolotto och som spelar varje dag, desto fler annonsörer, som bekostar de priser du vinner, hittar vi. Kingolotto erbjuder dig fina presenter och priser."

Så ett tips till er alla; Registrera på Kingolotto och se ifall du vinner eller inte.

Länk: Kingolott.se

Skidskytte; Ferry 1:a i Jaktstart!

Idag var det som sagt dags för herrarnas Jaktstart i Antholz. Och man hade vissa förväntningar efter att Ferry kom 2:a i gårdagens sprint och Bergman 4:a. Och det slog inte fel!

Ferry's stabile skytte och härliga fart i spåret gav han en enorm utdelning, Första platsen. Men det var ingen dans på rosor, han var länge tillsammans med Svendsen och Sikora, men lyckades i sista stående dra ifrån. Det var en härlig stund och det ger oss alla hopp inför Skidskytte VM! Om han fortsätter såhär kan han ta fler än en medalj och med högsta valör.

Tyvärr hade Bergman problem med skyttet idag, men såvitt jag har han alltid haft problem med höghöjd. Förhoppningsvis kommer det gå bättre i VM, det är jag bergssäker på!


Skidskytte i Antholz!

Bild: Cjbergman.se

Idag är det skidskytte i Antholz, och damernas har kört färdigt nu. Gick rätt bra mste jag påstå, Anna-Karin Olofsson-Zidek kämpade upp sig till en 4:e plats. Skit bra att hon visar den formen eftersom VM är nära!

Ska se på herrarna snart där vi har Ferry och Bergman, som både har stor vinstchans. Men det loppet ska jag se uppe hos pappa istället. Finns inget bättre än att vara hos pappa och se på skidskytte.

Men nu ska jag bara fixa mig lite sen drar jag, hörs senare! Peace!

Te Amo Fanny<3

ny design!

Nu är min nya design "nästan" klar. Har bara några små modifikationer kvar som jag kommer göra under tidens gång. Blev nöjd som tusan av designen, dock ska jag fixa headern lite mer så det blir trimmat och bra!

Så vad tycker ni? Duger det?

Bantning?

Läste på Stina-lee blogg förut om att folk säger att hon är för smal! Vad är det för idioter egentligen? Visst jag är också viss emot de som är för smala eller tjocka, men då tänker jag på de som har den sjukdomen men inte gör någonting åt det.

Huvudsaken med ens liv är att man är nöjd med sig själv, och ifall folk hela tiden klankar ner på folk för att de är smala/tjocka, är inte de då tyranner/diktatorer som förtrycker folk? Man ska låta folk vara dem själva, och ifall det övergår i sjukdom; Då ska man stödja dem och försöka hjälpa dem till rätt nivå.

Det finns också de som är smala även fast de äter mycket och sportar, och då kan man inte göra någonting emot det. Men man ska ändå inte ge dom skällsord. De som ofta gör så är bara avundssjuka och de borde ta itu med sig själva och inte bry sig om hur andra ser ut och för sig! Så skärp er, man ska inte behöva skämmas över så många!

Heath Ledger Nominerad till en Oscar!

Källa: Starlounge.msn.se
Bild: Starlounge.msn.se

I dag, på årsdagen av hans tragiska dödsfall, nominerades Heath Ledger till en Oscar för Bästa manliga biroll för sin tolkning av Jokern i Batman-filmen "The dark knight".


Nomineringen är Heaths andra. Han var aktuell för en Oscar i kategorin Bästa manliga huvudroll för "Brokeback mountain" 2005. Själv fick Heath aldrig se slutversionen av "The dark knight". Det avslöjades nyligen att de inledande sex minuterna av filmen var allt som producenten hann visa honom innan han gick bort. 

Heath Ledger avled den 22 januari 2008 efter en oavsiktlig överdos av bland annat sömnmedel.



Vad ska man säga om det? Heath Ledger är värd bra mycket mer än det där. Han borde få flertal hederspriser eftersom när han deltog i en film var den inte bra, den BLEV perfekt. Har inte sett en ända film som jag är missnöjd med som Heath har varit med i. Vi kan till exempel ta "Patrioten", där Heath spelar tillsammans med Mel Gibson och de gör filmen ordentligt grym.

Eller så kan vi ta just den nya Batman filmen, The Dark Knight. Ni som har sett vet att han spelade rollen som Joker perfekt. Precis så som vi alla vill ha den. Man kan nästan säga att han skapade en ny Joker, en förbättrad och mer karaktärsrik Joker. Och med det, skapades en film som gick över allas förväntningar!

Sorgligt att han avled, men hans minne kommer alltid finnas i våra hjärtan så att säga. En av världens bästa skådespelare, det var och är han! Ingen kan ta hans plats!
   

Framgång i Skidskytte!

Såg nyss färdigt på dagens skidskytte som var Sprint för Herrar i Antholz. Och snacka om succé!

Bergman körde på bra och låg ett tag på första plats i mål, men senare kom Svendesen och Sikora att putta ner honom till fjärde plats. Men den som kom tvåa var ingen mindre än vår egen Björn Ferry. Vad kan man säga? Han körde enormt bra och var bara 3.5sekunder från första plats.

Detta visar gott inför VM som börjar snart i Skidskytte. Ifall de kör likadant då som nu, då har vi en stor chans att få hinkvis med medaljer med oss hem.

En annan glad nyhet var Jonsson. Han körde på bra idag och om han inte hade fått två bom i liggande skulle han ha nått en top6 placering. Bra nyheter som sagt!

Dryga CSN!

God morgon,

Skulle ha fått mina pengar från CSN idag, men vad tusan, har inte fått dem! Vet inte varför och de svarar inte på de mail man skicka. Hallå CSN? Man har räkningar att betala, stå fast vid ert utbetalningsdatum och ändra inte! Är lagom lack nu... tss! Kyla ner mig med lite Thé!

sovdags!

Dags att gå och lägg asig. Har varit en låg dag som sagt. Såg nyss färdigt på Van Vilder 2: Rise of Taj. Så klockren film. Diggar den hårt och rekommenderar den till er alla! Ni kommer garva ihjälj er.

Pga problem med kodningen kommer nya designen lanseras imorgn! Hörs då.. Ciao!


Te amo Fanny

Trött nu!

Har varit en lång dag idag. Började med skolan då, sen drog jag hem med polern Valdés. Älskling lagade mat till oss alla och vi såg på "A Prince in Bel Air". Det programmet äger för övrigt, men inte punkten nu!

Det var öppet hus idag på Nyströmska, och jag och Valdés var repsentanter för HP-06. Var döskoj. Fick prata inför folk och informera samt säga varför de nya "eleverna" ska välja HP. Hoppas vi lyckades få över några till oss!

Älskling har också åkt iväg nu ;( Hon skulle till Göteborg med sin far, för att träffa hans nya flickvän. Saknar henne redan enormt<3 När jag kom hem förut blev man nästan gråtmild. Ingen som sa "Hej älskling" när man kom in. Saknar saknar saknar. Hon är mitt allt <3 Liksom, hur enkelt är det för en narkoman att vara utan knark? Så är det för mig när det gäller Fanny!

Nu ska jag dränka mina sorger i cola och mat. Hörs senare!

Snaart så!

Snart klar me designen nu. Håller på och finslipa det sista samt lägga in lite smått och gott. Nu ska jag dock pausa lite. Nästa lektion börjar när som helst, så måste dra. Ses senare!

Filosofi - Kärnkraft, rätt eller fel?

Sitter och har filosofi. Vi ska alla formulera en fråga och komma på om det är rätt eller fel. Jag valde kärnkraft. Ett intressant ämne som man kan röra om till många synvinklar. Är det rätt eller är det fel?

Jag tycker det är rätt faktiskt. Många oroar sig för att de ska explodera, men chansen är faktiskt bara 3% att de kan explodera och då på grund av dåligt arbete av ett X antal arbetare. Så man ska inte vara så orolig. En person ensam kan inte göra så mycket skada, och det är inte ofta det händer att flera stycken gör något dumt!

Kärnkraft är en stor energikälla för oss. Tills vi får fusion att fungera, är det ett måste för att tillgodose alla behov vi har, som ökar för vardag.

Aja, ska fortsätta arbeta med det nu. Hörs senare igen!

Älskar och Saknar dig Fanny <3

Skoola...

God morgon folket. Gick upp för ungefär en timme sen och har sedan dess gjort morgonrutinerna samt hållt på med designen lite. Nu ska jag snart logga ut och börja fixa mig, för att sedan pallra mig iväg till skolan. Hoppas det blir en skön dag idag.

Senare idag ska jag och Frederik upp te skolan igen, omkring 17:00, för att vara med på Öppet hus och marknadsföra Handelsprogrammet. Ska bli soft som fan.

Aja, nu ska jag dra. Skriver igen senare. Ciao!

Te Amo Fanny<3

Te och rostat bröd!

Jag vann förut på poker, när jag spelade det hos mina föräldrar. Fick på sista given ett fyrtal i kungar; Jag är lätt kung på det!

Efter pokern käka de andra lite wok och sen var det dags att dra sig. Vi skulle följa syrran en bit, hon skulle ner och träna. Sen gick jag och älskling hem. Vi har nyss druckit Thé och ätit rostade mackor. Gudomligt gott, speciellt när man delar det med den man älskar mest!

Nu ska jag dra mig loss härifrån och va med gumman min! Imorgon kommer designen lanseras. Keep and eye open, så att säga!

God natt!

Klamydia fortsätter spridas trots motmedel

Foto: Scanpix 

Varje dag smittas 115 med klamydia

Könssjukdomen klamydia fortsätter att sprida sig bland unga svenskar, trots alla kampanjer om säker sex. Förra året smittades i snitt 115 personer om dagen, totalt 42 013 under helåret.

Könssjukdomen klamydia fortsätter att sprida sig bland unga svenskar, trots alla kampanjer om säker sex.

Förra året smittades i genomsnitt 115 personer om dagen av klamydia, totalt 42 013 enligt myndighetens preliminära siffror.


Att fjolårets kurva viker nedåt en aning är ingenting som får de smittskyddsansvariga att jubla.

- Vi kan inte säga att det har vänt egentligen. Tittar man mer långsiktigt, på en tioårsperiod eller så, ser vi snarare att det är en gradvis ökning, säger Anders Blaxhult på Smittskyddsinstitutet.


Jag fattar inte, hur kan det lyckas sprida så snabbt? Fattar inte de som har klamydia att man ska ha kondom ifall de ska ha sex sen igen? Så svårt är det inte. De måste också inse att det kan finnas oönskade biverkningar av att ha klamydia, som t.ex. sterilitet och illaluktande flytningnar.

På något sätt måste alla bekämpa denna sjukdom. Den sprider sig för snabbt och vad man än gör så går den inte att stoppas. Även om man kör olika upplysningar, reklamer, studier, dokumentärer så minskar det inte. Så vad är då fel? Blir upprörd när jag tänker på de och fundersam om jag tänker efter. När jag var liten hörde jag aldrig det, men nu är det nyheter om det praktiskt taget varje vecka.

Det värsta är dock att verkar mutera. Vem vet vilka konsekvenser det kan få? Det kan mutera till något som kan ge ännu mer allvarliga konsekvenser än nu. Och det kan också mutera så mycket att det kan överföras vid salivbyte, blod och kanske till och med luft. Då får vi problem!

Källa: msn.se

Nytt förslag: Giftermål för Homosexuella

Homosexuella ska kunna ingå äktenskap från och med den 1 maj i år. Det är innebörden i Moderaternas, Centerns och Folkpartiets motion som presenterades i dag.

Förslaget är i linje med betänkandet från regeringens utredning.

"Människor i fasta parförhållanden har, oavsett sexuell läggning behov av att manifestera sina känslor och sin önskan att leva tillsammans", står det i motionen. Tiden anses därför mogen för en könsneutral äktenskapslagstiftning.

Motionen innebär att bestämmelser i äktenskapsbalken och andra författningar som angår makar görs könsneutrala.

Kan vägra

Kyrkliga vigselförrättare ska dock även fortsättningsvis kunna vägra att viga homosexuella par.

För uppdrag som borgerlig vigselförättare ska bara de komma i fråga som villiga att viga såväl en kvinna och en man som två personer av samma kön.

- Jag och många med mig ser fram emot att gå på bröllop i sommar där kärleken står i fokus och inte könet, sade Centerns Annika Qarlsson på en pressträff.


Jag tycker det är bra att de kommer fram med ett sådant förslag. Oavsett vilken läggning man har så ska man få kunna gifta sig. De är lika mycket människor som alla andra och ska inte vägras denna heliga ceremoni. Dock är man lite tjurig på att kyrkan ska få säga "Nej" till ett homosexuellt par som vill gifta sig. Asså, det är inte rätt. Det ska vara likadant för dem som det är för heterosexuella.

Och sen har vi kristdemokraterna; De verkar vara helt emot att homosexuella ska få gifta sig. De har också gett ett eget förslag, där det föreslås att de ska vigas av staten. Samt säger de att äktenskap ska strykas, vad fan menar de med det?

Dom kan verkligen inte mena allvar? De är ett parti som sitter i Sveriges riksdag och så diskriminerar de homosexuella? Ifall de har en sådan attityd borde de inte sitta i riksdagen. Säger bara en sak; Ifall en person är homosexuell, låt han vara det då och håll inte på att diskriminera.

Källa: Aftonbladet.se

Snart färdig!

Nu är jag snart färdig med min design. Håller på att få ihop koderna nu. Men ska ta ett litet uppehåll tänkte jag, ska upp till mor och far tillsammans med älskling och syrran! Får se vad som händer där uppe, kanske lite poker?

Ni vet den där känslan när man har gjort något och man tycker det är så förbaskat bra? Jag har en sådan känsla nu! Går inte att beskriva. Är så stolt över designen. När kodningen är klar, kommer ni att förstår vad jag menar (Hoppas jag).

Men vi hörs senare!

Smakprov på designen

Kaffe och One Tree hill!

God morgon allihopa. Hade ett perfekt uppvaknande idag. Älskling väckte mig och sa sen att hon hade satt på Kaffe och att vi skulle se på ett nytt One Tree Hill avsnitt. Perfekt liksom, finns inga andra ord som kan beskriva det.

Snart ska jag fixa mig och sen senare gå till skolan. Har bara två lektioner idag, soft som tusan. Och en av dem är Religion. Gillar det ämnet stort! Filosofi har jag också idag, och det är rätt soft men en aning komplicerat ibland. Men man får överleva.

Nu ska älskling ha datorn, hörs senare!

Lindsay Lohan förändras snabbt?

Lindsay Lohan tynar bort

Skådespelerskan supersmal - igen. Det är inte första gången hon väcker uppmärksamhet för sina snabba viktminskningar. Men nu tycks Lindsay Lohan ha gjort det igen.


På söndagen deltog hon och flickvännen Samantha Ronson på invigningsparty för "Declare Yourself" i Washington.

Efter alla uppgifter om en fnurr på tråden mellan Lohan och Ronson var det en enad front paret visade.

Men det som väckte uppmärksamhet var Lohans tunna uppenbarelse. Frågan är om den senaste tidens turbulens tagit ut sitt pris?



Vad kan man säga om det? För ett tag sen var det rykten om att hon förstorat sina bröst, nu visar det sig att hon har minskat i alla propotioner. Vad är det som pågår med henne? Jag måste medge att jag tycker hon är en väldigt bra skådespelare och att man blir upprörd över att se hur hennes kropp och liv utvecklas.

Jag tror inte detta kommer leda till något bra och i framtiden kommer vi nog få höra mer av henne via skvallerpressar. Hoppas bara nu att det inte är något som till exempel med Heith Ledger. Det var det värsta man varit med om när det gäller filmstjärnor på länge. Förhoppningsvis tar hon sig ur denna "trend" och blir sitt normala charmiga jag igen!

Källa: aftonbladet.se  

Indipendence Day Time!

Ska nu se på Independence day med älskling, som går på 3:an. Det är en film som verkligen väcker nostalgi hos en. Den film jag sett mest nog och det är nog samma för många om jag har rätt. Den är perfekt gjord, inte för mycket sci-fi och inte för lite. Är annars väldigt svag för mycket Sci-Fi, men detta är perfekt!

Vad kommentarer man har fått idag:) Kul att besvara alla. Jag vet att länkarna på min blogg inte syns, men det kommer fixas när nya designen lanseras ^^

Ska skriva ett inlägg till senare efter filmen är färdig. Än en gång, kul att så många kollar :) Ni kommer inte bli besvikna i framtiden, har några ess i fickan som jag garanterar att ni kommer gilla.


Älskar min Fanny, du är bäst av allt och jag kommer aldrig lämna din sida. No matter what, kommer alltid vara vid din sida <3 Du är mitt allt och vår bebis kommer bli det vackraste på jorden.

Spaghetti och Köttfärssås + Vänner

Nu ska jag och älskling käka mat. Blir spaghetti + köttfärssås idag med cola som dryck. Störtgött det alltså! Sen så vare visst vänner på tv nu, så vi ska se på det. Kommer tillbaka senare och skriver. Hare sålänge!

Ny Design !? Baecon !?

Nu har jag fått lite inspiration och ska fortsätta med min design lite. Först ska jag dock göra mig lite baecon och lägga på mackan. Så fördömt gott asså. Lätt det bästa att käka, ever! Vad gillar ni att äta?

Back home love!

Har kommit hem från skolan nu. Skönt att vara hemma igen, saknat älskling som tusan <3 Hon är delen som gör oss hela. Utan henne är jag ett tomt skal på amfetamin! Hon är den som gör att katterna sitter i underklädeslådan och är söta!


Skrållan snokar efter vad?


Men vad ska man göra nu då? Asså, vill fortsätta på min design, men vet inte vad jag ska göra mera. Har några idéer, men svårt! Någon som har lust o kommentera mina designs ifall jag lägger upp lite här?

V a d  s k a  n i  g ö r a  i d a g  ?


Pappan slog sin 13-åriga dotter!

En pappa åtalades på måndagen för misshandel av sin 13-åriga dotter.


Den åtalade händelsen inträffade den 29 oktober förra året.
Flickans föräldrar är skilda och fadern hade i vredesmod hämtat flickan hemma hos en kamrat. Enligt 13-åringen var pappan arg och uppträdde bryskt när hon hämtades.
På väg till faderns bostad stannade man till hos flickans mor för att hämta några saker. Flickan försökte då smita ur bilen och det blev bråk. Flickan uppger att hon då fick ett hårt slag i ansiktet så det svartnade för ögonen. Slaget utdelades inför ögonen på modern.


What the... ? Vart är världen egentligen på väg. Om såna här saker händer i vår vardag, vad säger då inte att det kommer utvecklas och involvera andra människor? Helt absurd! Det stod att han "kan ha träffat henne i ansiktet efter tumult i bilen". Liksom, man hör hur inövad den historian är och att det är 100% bluff. Man blir så UPPRÖRD!

Källa: http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4728834

Skola!

Sitter i skolan och ska snart ha min sista lektion för dagen. Det är skönt att vara tillbaka. Man säger ofta att man inte orkar med skolan, men det är fan värt det att vara här. Inte långt kvar nu och jag lovar att då kommer vi alla sakna skiten! Så det är bäst man tar vara på det man här för tillfället!

Kul att mitt inlägg kom på första sidan på blogg.se :) Hon förtjänar varenda uns av respekt som man kan ge henne. Helt fräsch i eliten så vann hon! Kan man säga något om deT? Jo en sak, JERRINGPRISET!

Nu ska jag mysa lite med tangentbordet, puss hej!

Te amo Fanny<3

Årets Jerringpris: Charlotte Kalla

(Källa och bild: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article4218778.ab)

Männen försvann en efter en. Till slut stod det mellan två tjejer. Charlotte Kalla vann Jerringpriset före Susanna Kallur.

    - Tack så mycket. Jag vet inte vad jag ska säga, säger hon.
Zlatan Ibrahimovic var favoriten på förhand. Rolf-Göran Bengtsson skulle "kuppas" till segern, men det visade sig att Charlotte Kalla ryckte till sig segern redan för ett år sedan. Det var då hon sprang förbi Virpi Kuitinen i slalombacken i Tour de Ski och det gav henne 29 procent av rösterna från svenska folket i omröstningen till Jerringpriset i år. Tvåa var 2007 års vinnare Susanna Kallur.

    - Det här är det finaste priset jag vet om. Det är konstigt att stå och hålla i den här skålen. Tack till alla som har röstat på mig. Tack sa Kalla i sitt tacktal.



Jag kan inte se någon person som förtjänar det mer än vad Charlotte Kalla har gjort. Ni som såg Tour De Ski förra året vet vad jag menar. Med ett försprång på 31.5 sekunder hade finländskan Virpi Kuitunen ett stort övertag. Men det hindrade inte Charlotte Kalla. Hennes energi, målmedvetenhet och låga var de faktorer som gav henne kraft att komma ifatt Virpi.

I slutet, vid slalombacken, kom hon fatt och låg länge vid rygg på finländaren. Sen, när det inte återstod mycket kvar av loppet, och både bildligt talat gick uppför backen visade hon sin styrka, hon helt enkelt flög förbi Virpi. Den klättringen har gått till historia och det är lätt därför Kalla fick årets Jerringspris. Hon är en person som ger styrka till andra, både män och kvinnor, och visar vad man kan göra om man använder den kämparglöd vi alla har inomo oss. Grattis Charlotte, det finns ingen som förtjänar det mer än du!

Imorgon blire skola!

Nu ska jag börja med skolan igen, med start imorgon. Ska se hur mycket jag ligger efter och sen ta ifatt allting snabbt. tror inte det är så mycket dock. I början brukar det inte vara det!

Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Frida är här hos oss och de ser på någonting med ungar. Fattar inte hur dom orkar kola hela tiden. Jag klarar mig med ett avsnitt om ÅRET! Men aja, man får väl lida lite!

Nu ska jag göra något, vad ska ni göra?

WTC filmen är bra!

Ser på World Trade Center filmen med älskling. Den är verkligen bra. Kan inte tänkte mig något grymmare öde än deras.  Hoppas alla dessa terrorister snart blir borta för alltid. De bara förstör. Helt vansinniga! BORT MED DEM!

Iallafall, har ett sätt här som faktiskt kan öka besökare på bloggar! Skit bra om man skaffar reklam där du får pengar för varje person som kommer in på din sida! Snart kommer ni se vad jag menar, och ni får då också se min nya design! Peace yo! 

För att komma till Viraltrafik.se  Klicka här

Morgon!

God morgon allihopa. Hoppas ni har haft en härlig natt. Jag har själv sovit som en stock, eller en tumlande stock är kanske mer korrekt att säga eftersom Fanny klaga på mg imorse. Hon sade att jag hoppade och allt hela tiden. Ja, där ser man!

Vad händer idag då? Jo, jag skall strax upp till pappa för att se på Skidskytte. Både damernas och herrarnas jaktstart idag. Ska bli så soft att se hur det går. Tror på Bergman och Olofsson idag. Kanske Johnsson med. Sen kan såklart någon annan dyka upp och överraska. Får hoppas på det bästa.

Nä, nu ska jag gå och drcka lite Te. Kommer senare igen och skriver lite. Hare bra så länge allihopa och skriv till mig, Vad ska ni göra?

Boing Boing

Har glott på Timeout nu ett tag med älskling och hennes kompis. Så ägande! Får mig alltid på bra humör liksom! Men Sofie, Gumman kompis, verkar ha seg humor:P Ibland skrattade man åt henne när hon fattade typ 10sec försent istället för själva filmen. Iallafall, toppen film!

Nu venne vad jag ska göra. Kanske se någon film, kanske sova eller kanske något annat. Får se vad som händer:) Ciao sålänge!

Praktik senare!

Skulle ha haft praktik som skulle börja klockan 10.00. Men på grund av att det i morse gjorde för ont, har jag skjutit upp det. Kan inte arbeta, inte heller lyfta varor när jag knappt kan sitta rakt. Så ska vänta, ta en panodil och se ifall det går över. Då ska jag upp! Måste iallafall lära mig de nya rutinerna tills nästa vecka, annars blir det bara extra arbete då!

Älskling ligger och sover nu. Tycker synd om henne. Hon är väldigt trött hela tiden. Hoppas det går över snart. Nu ska jag kolla lite på stargate och vila. Hörs senare

Vad ska ni göra idag?

Lär dig skjuta!

Igår kom damerna trea i staffetten i Ruhpolding. Idag var det dags för herrarnas stafett och jag trodde faktiskt på vinst. Men icke sa nicke. M a t t i a s  N i l s s o n hade verkligen problem med sitt skytte idag. Han måste skärpa sig med skyttet om han ska vara med i laget. Enkelt att säga såhär när man själv inte är där, men det är en upprepande trend. Måste få ett slut. Hoppas de hittar en lösning, synd att sådan talang vissnar.

Men, om jag vore i ledningen nu skulle jag försöka sätta ett ultimatum på honom. Eller se till att han inte är andra personen i stafett. Om man ändrar får han en ny position och utgång, och då går det kanske enklare. Men för tillfället ska jag inte hålla tillbaka; Han kan inte vara med i stafett landslaget om han skjuter sådär. Vill inte vara elak eller något, men man måste åtminstone vara något stabil och inte dra på sig 2 rundor!

Jag önskar bara att han kan få tillbaka sin form som han hade förr gällande skyttet. Var en fröjd för ögat att se då! Så Nilsson, kom igen nu! Visa vad du kan.


Sverige kom trea!



Var och såg på skidskytte med farsan och syrran (innan hon drog) förut. Var spänd i förväntan liksom. Det var damernas stafett, och tjejerna har ännu inte fått en bra placering i stafett än. Men idag blev det ändring på det!






Först började Sophia Domeij med en lysande start. Fick två nollor i protokollet, vilket var längesedan hon fick. Hon har haft det lite svårt med skyttet när det verkligen gällde. Men idag gick de bra och hennes åkning var perfekt. Som en bäver på hal is, det gick fort som fan! Bara hon skjuter som på träning, så är hon grym. Hoppas hon tar med sig det här till VM och framtida tävlingar.






Sen var det dags för Helena Johnsson. Asså, hon är helt grym på stående skytte. Hon bara sköt på och satte dem alla. Snacka om ELITE! Hon är verkligen något att räkna för inför VM. Hon har stor chans att vinna i alla discipliner. Sveriges främsta hopp törs jag lova att säga! Asså helt ärligt, hon skjuter som en jägare som ser en fet dreglande älg på ängen.





Efter henne var det dags för Anna-Carin Olofsson-Zidek och jag törs nog säga att alla var förväntasfulla gällande henne. Det är ju snart dags för VM i Skidskytte i Sydkorea och hon har inte visat så bra skytteform på sistone. Men hon håll ihop de bra och klarade sig med tre extra skott. Barnet gjorde nog henne gott. Gav lite krut i bena och och fattas bara skyttet. När det väl kommer ihop kommer iallafall hennes unge något att vara stolt över för all framtid.






Sen var det dags för finale, Anna-Marie Nilsson. Hon har varit skakig i skyttet ett bra tag nu, men idag gjorde hon de suveränt. Dock var hennes skidåkning lite sämre, men det tar tid att bygga upp. Men hon höll undan! Ifall hon får upp allt och fortsätter utvecklas kan hon rent av nog bli bättre än Helena Johnsson. Men hennes ackilleshäl just nu är åkande! Hoppas hon ökar den, annars får man ta o köra upp en blåslampa i sheriffen på henne!






Tre kom vi iallafall. Så skönt att veta att de har fått ihop ett fungerande lag till VM. Var rejält orolig ett tag där! Imorgon är det herrarnas tur att köra stafett, tror på en vinst där faktiskt. De har alla visat en fantastisk form, speciellt Carl-Johan Bergman! Go Sweden!


Fortfarande ont!

Hemma idag igen då som jag skrev igår. Har fortfarande ont. Doktorn sade dock att det kunde ta en tid innan det försvinner, men det är ett helvete när man inte kan röra sig som man vill utan att det gör ont och att det titt som tätt kommer impulser av smärta.

Annars så har jag och älskling sett på Stargate Atlantis tillsammans, men nu ligger hon och sover. Hon är väldigt trött nuförtiden, antar att det har med graviditeten att göra. Hoppas hon mår bra, jag märker inte det ibland. Och ifall hon mår dåligt, måste hon tala om det för mig så jag kan göra vad jag måste så att hon mår bra!

Nu ska jag spela lite Sacred 2: Fallen Angel och göra en läxa medans hon sover.

Hemma men ont!

Kom hem ifrån sjukhuset igår natt. De var inte helt säkra på vad det var, men för tillfället får jag vara hemma. Ifall det blir värre eller fortsätter skulle jag in igen. Typiskt doktorer, dom är aldrig säkra på vad det är. Men shit sådan upplevelse jag hade igår. Var inte som vanliga besök. De tog mig på pungen, fick en spruta i röven och fick vänta waay to long. Men men... huvudsaken är att jag inte blev inlagd. Skulle verkligen inte palla det.

Men nu iallafall ska jag ta det lugnt enligt doktorns order. Så var hemma idag pga att jag inte orkade göra något. Hade varit vaken över 20timmar nästan. Man orkar inte då liksom. Sen så ska jag vara hemma imorgon också. På torssdag har jag beräknat att gå till skolan igen. Hoppas bara skiten försvinner och att det inte har något med blindtarmen att göra!

peace out!

Helvete!

Här sitter man hemma och tar de lugnt, spelar lite och har allmänt soft. Sen ringer jag dumt nog älskling och säger vad doktorn sade ^^ Då braka helvetet loss. Nu tvingar de mig att åka in te NKPG för att kolla om den lilla rackarna blindis är sjuk. Hoppas fan inte, orka va där i natt liksom.

Så strax åker vi. Wish me luck!

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Skönt som fan. Har inte haft shär ont på jag vet inte hur länge. Doktorn ska ringa mig sen, så ska vi se vad vi kommer överrens om. Hoppas det inte blir något drastiskt, men det finns tyvärr en möjlighet till det då det är på högra sidan, under revbenen som gör ont. Ni som kan det där vet nog vad jag pratar om då!

Nu ska jag  dock avnjuta en kopp te + lussebulle med älskling. Hon är glad igen - Fick rosor av mig förut. Så då borde hon bli glad iallafall. Dock ska gumman snart iväg till mor och far där syrran är. Dom skulle visst hitta på något. Själv ska jag pinas här. Stackars mig...

Färdig!

Nu är jag färdig med det skitet. Får se vad jag ska göra nu. Tror jag har en uppgift kvar att uppfylla. Synd att Andreas inte är här idag, så man vet precis vad man har att göra. Men får lösa det på ett eller annt sätt.

Älskar dig Fanny<3

ont...

Ska skriva lite om de partier som finns i dagens riksdag. Men vet inte hru det kommer gå då jag har SKITONT i sidan och för att jag behandla Fanny illa imorse. Jag var verkligen inte snäll mot henne som hon var emot mig. Ska gottgöra det när jag kommer hem sen. Hoppas hon gillar min överraskning.

Har också ont i sidan som sagt. Det är inte revbenen, utan under. När jag trycker på min högra sida känns det som om jag ska börja gråta. Det bultar hela tiden och varje gång jag rör mig så gör det ont. Har ringt doktorn, och dom ska ringa mig senare omkring 14.00. Måste få ett slut liksom.

Men nu är det nog dags att skriva vidare på uppsatsen, oavsett hur ont jag har.

Te amo Fanny <3

arbetande helg

Den här helgen har varit fartfylld som tusan. Vi har MASS städat och haft mycket för oss. Därav har jag inte kunnat skriva så mycket här på bloggen tyvärr. Men nu är allt tillbaka i normala banor. Så då är det dags att dra en resume!

Som sagt, så har vi stor städat. Vi var verkligen i behov av det. Så vi har dammsugit, organiserat, dammat, dammsugit lite till, slängt massa skit och tagit itu med massa disk samt göra runt omkring diskstället för att det ska bli mer hygieniskt! Och vi klara det bra.

Utöver det har jag och gumman min också sett mycket på Stargate Atlantis när vi haft tid. Vi är faktiskt inne på Säsong 2 nu (Har alla säsonger). Hon verkar gilla dom också, ett bra tecken! Allt hopp är inte slut i världen.

Har också varit mycket skidskytte, mest för min del. Man får ju liksom inte missa Bergman, Ferry och Johnsson. Fy tusan va de har kört bra den här helgen i Ruhpolding. Idag kom de t.ex. 3:a (Johnsson) och 2:a (Bergman). Skönt att se deras former komma tillbaka, lagom till VM också som börjar i Februari. Då kommer jag va B Ä N K A D framför TVn för att se när de för Sveriges fana. Go Sweden liksom!

Nu vet jag inte vad jag ska göra dock. Älskling håller på att laga till lite krubb, Fiskpinnar med ris + sås. Mumsigt! Återkommer senare med något mer tjafs!

Fredag!

Har inte mått så bra idag. Haft ont som tusan i sidan av kroppen. Ifall det fortsätter får jag ta kontakt med doktorn. I övrigt har jag och älskling sett på Stargate Atlantis nästan hela dagen! Störtkul liksom!

Gumman ska nu in i duschen och jag ska lira lite Sacred 2: Fallen Angel. Skriver mer senare...


God natt!

Perfekt kväll! Så kan man summera kvällen med gumman min. Lasagnen hon lagade var urläcker. Hon är en mäster kock! Tycker synd om dem som inte får smaka hennes mat! Alla borde få göra det och vem vet, någon kanske har turen längre fram!


Ser den inte god ut?      Renskrapat!


Efter maten satt vi oss och lirade lite och sen såg vi på Stargate Atlantis igen. Är skönt att älskling gillar det. Inte lika mycket som mig, men ändå! Härligt härligt!

Men nu är det dags att slagga! Glöm inte bort dock att jag skapar en design gratis åt en person som skriver bäst varför just han/hon ska få den!

Te Amo Fanny<3

Lasagne!

Kom hem från Willy's för ett tag sedan. Jag och gumman drog ner för att köpa ingredienser till Fanny's hemmagjorda Lasagne. Den är så FRUKTANSVÄRD god. Snålvattnet rinner i floder bara jag tänker på de. Ska bli göttans det.

När jag kom så tog jag itu med lite disk också. Behövs ibland som sagt. Man förbrukar fan mer tallrikar, knivar och glas än man tror! Helt galet. Saknar mamma! Vill inte diska.


16.09

Såg nyss färdigt på Stargate Atlantis. Gumman somnade, sicken otur. Tänkte jag kunde passa på att lira lite då. Hon är inte så förtjust i att jag spelar ibland! Därför får man ta tillfället i akt!

För övrigt så har jag bestämt mig att skapa en design till någon person, helt gratis. Ända du behöver göra att komma på en bra formulering om varför du ska ha den! Simpelt o klart! Om du tvekar på min skicklighet, kontakta mig så kan jag visa några av mina verk. Jag har mycket erfarenhet inom design och kodning!

Home again!

Nu har man kommit hem igen då. Skolan var okej man shiet var kallt det var när man gick hem. Är verkligen inte en person som gillar kallt klimat. Borde ha blivit född i Afrika egentligen,

Men vet ni en sak? När jag kom hem kom jag först inte in vet ni varför? Eftersom älskling stod i duschen och inte hörde mig. Men lyckligt nog lyckades min lilla kissemisse Skrållan väcka henne till liv! Min älsklingskatt.


Ska se på Stargate snart med gumman medans jag dricker rykande hett kaffe! Blir mumma det.

Alla i min klass ägeR! Speciellt Frederik, Michelle, Johanna och härliga Maria ^^

Skoola!

Nu har det börjat igen då. Har haft min första lektion, Religionskunskap A, och väntar nu på nästa lektion. Har då Samhäll A. Ska bli skoj att se hur det gick på provet vi hade innan Julen inträffade. Jag har en känsla av att mitt betyg är hyfsat högt i det provat, kanske till och med ett MVG. Kändes så iallafall!

Vad ska man göra sen då? Efter samhäll har vi Mentorstid, och sen slutar vi! Soft jao! Ska ringa gumman då så hon kan möta mig om hon orkar! Vi har ju kommit överrens om att promenera varje dag. Bra för kondititionen, speciellt när man ska börja träna på morgonen och sen längre fram sats på lite Skidskytte. Men får se hur det slutar.

Te amo Fanny<3

God morgon!

Morgon gott folk. Sitter här och lider i min pina. Vaknade för typ en kvart sen och det första jag märkte när jag skulle resa mig var samma jädra värk på sidan. Gör fruktansvärt ont! kan inte ens sitta rakt liksom. Hoppas att skolsystern är i skolan idag så hon kan ge mig råd om vad jag borde göra!

Idag är det då första skoldagen efter Jullovet. Enligt min mening gick det lovet alldeles för snabbt. Borde vara åtminstone 1vecka till. Och sen att börja på en Torsdag. Vad onödigt! Men aja, de högsta snobbarna ska väl få som de vill någon gång!

Nu ska jag och älskling äta frukost och se på Stargate: Atlantis!

Natti natti jao!

Dagens kväll har varit skön som fanken. Älskling lagade till min favvorätt, Kött-pasta-beasås, och vi såg på lite Stargate till maten. Såg på avsnittet Sunday (SE03E17) där Dr Carson Beckett dör. Ett klockrent avsnitt, men lätt det avsnitt som berör mig mest!

Sen så drog jag ner på en snabb visit till Willys för att köpa lite kattmat, popcorn, mjölk, cola, godis etc. Gick verkligen snabbt. Gick ner 20.43, kom hem 21.02! I can walk fast yes I can. Till godiset såg vi filmen Zack and Miri makes a porno.

Klockren film, men kunde inte se hela eftersom jag var tvungen att duscha inför morgondagen samt att jag har SKITONT på sidan. Älskling tror det är min njure, men vet inte vad. Det kommer och går så att säga, men det gör ont när jag rör vid det.

Men nu är det dags att slagga. Skola imorgon som sagt, och måste få min härliga skönhetssömn och drömma om alla världens problem (inkluderar bärbar toalett jao!).




Peace out
Te amo Fanny <3

Men åk fortare!

Kom hem från papi för ett tag sen. Har glott på Skidskytte i förhoppning att det skulle bli en bra fight idag. Men ta mig fan att det inte blev det. Högberg körde som en vilsen ko, Domeij sköt lika bra som en bäver och Nilsson vagga som ett fyllo. Ända positiva idag var Jonsson som gjorde en suverän insats. Resten sög dase liksom!

Men nog om det. Nu har jag tänkt lira lite Sacred 2: Fallen Angel, hjälpa gumman att laga till maten samt se på film och eventuellt gå en promenad. Hoppas inte på promenaden, men får se vad som händer. När gumman väl bestämt sig är det lika svårt att övertyga henne att inte göra det som att övertyga en Zebra att de inte har ränder! Omöjligt med andra ord!

Skidor strax

Håller på och fixar lite med räkningar just nu. Rätt tråkigt, men det måste bli gjort! Snackade med syrran förut med och äntligen får man en ny laddare. Hatar när man inte kan ladda mobilen och måste ringa viktiga samtal. Så drygt! Men nu är jag på gång igen! ÄNTLIGEN säger jag bara.

Snart ska man kanske ta och pallra sig upp till papi för att se härliga skidskytte! Det är imorgon också, men då är det risk att jag missar det pga skolan. Men skolan är nummer ett, no matter what!

Vad ska ni göra idag?


One Tree Hill!

Tjohej,

Såg nyss på One Tree Hill med gumman min. Det programmet är verkligen soft asså! Skön handling och härliga skådespelare. Bevin och Antwon är bäst!

Vad ska man göra mer idag då? Jo, göra lite läxor, se på skidskytte och bara dryga sig! :) Sen vet jag inte mera. Vill inte att den här dagen ska ta slut. För imorgon börjar skolan igen. Visst, det är skönt att ha något att göra igen, men man vill ha mer lov. Dock är det mitt sista år, så man ska väl glädjas åt det antar jag.

Nae, dags att surfa lite och kolla läget!


Tio saker ni inte visste om mig.

Eftersom syrran var modig nog att skriva en gör jag samma sak! Här kommer listan:

1. Jag har ovanligt lätt att lära samt komma ihåg saker. Därav får jag enkelt höga betyg utan att anstränga mig de minsta. (Lärt mig till exempel att prata engelska flytande, när jag gick i 8:an)
2. Har lite städmani. Saker ska stå rätt och det ska va rent!
3. Min lillasyster är min bästa kompis i hela världen. BASTA!
4. Har svårt med folk som inte uttalar ord korrekt.
5. Läser normalt 3 böcker i veckan (kan läsa 5kapitel på ca 20min)
6. Har många vänner men träffar dem inte så mycket pga av rädsla att något knas ska hända.
7. Håller på att skriva min egna bok. Tänkte dra upp den på bloggen sen när min nya design är färdig.
8. Har varit "Proffs" inom vissa online spel
9. Är nästan aldrig arg, visar att jag är arg, eller låter min ilska gå ut över andra. Men när jag väl är...
10. Är galen i Timeout (På Tv4)


Sådärja. Nu var pinan över. Ni undrar kanske varför jag sitter klockan 03.16 på natten o gör detta, men det är för att vår satans perkele dator har fått ett virus/fel som håller på o dryga sig. Sitter nu med Windows Live Care för att få bort skitet, men daaamn sån lång tid det tar. Skulle hinna gå till kontoret, slänga ut ett par wienerkorvar, dra en sjua samt käka en frulle innan 1% är färdigt.

Men nu äre fan dags o hitta kojen. Vart en lång dag, och antiviruset lär nog ta sig några timmar till, har ändå 81% kvar att scanna. Så ses imorgon! Peace out!

Smakprov på min nya header:


P.s Är galet kär i min flickvän, Fanny <3

TRÖTT!

Varför ska de va såhär hela tiden så fort något händer? Så drygt att man får spader, knäkt, ruter och hjärter! Venne vad man ska göra i sådana lägen...

Hur orkar dom?

Idag har tamifan varit den hektigate men samtidigt roligaste dagen på länge. Det började med att man vaknade denna härliga morgon (?) av Fanny, ungefär vid klockan 8 kanske? Kollade ut och finns GÅSHUD bara av att kolla. Var skitkallt ute.

Iallafall, vi skulle först till barnmorskan i Skpg för att senare dra in till ännu en gång en barnmorska, denna gång i Nkpg för utraljud. Gick dönajs och kisen låg gött i gummans mage.

Efter det var det dags att möta mamma och Svea för att handla lite kläder. Köpte mig en jacka, ny T-shirt samt ett skärp. Rediga kap. Gumman min köpte massa mamma kläder! :)

Ska nu också börja på en ny design för bloggen:P får se hur den blir! Har några idéer ^^

2009-01-04

Hallo!

Har varit lite seg att skriva blogg på senaste. Dags att dra en liten sumering så att säga. Fyllde år för 2 dagar sen, 21, och då fick jag fin fina presenter som t.ex. Eragon 3, Presentkort, Cash, kläder, parfym etc. Var riktigt najs de! Synd bara att mormor inte kunde komma upp. Men bra var de. Senare på kvällen så drog jag, syrran och min älskling till Anna och Peter för att käka tacos. Det var FROSSIGT gott!

Igår gjorde jag inte så mycket. Fanny drog te IKEA med Svea och Emil medans jag var hemma och lira, käka pizza och såg på Film (Die Hard 4.0) Var redigt skönt. Die Hard 4.0 äger förresten! Lätt den bästa av dem alla.

Idag blir det inte heller så mycket. Ska dona lite hemma, ner till Willy's en sväng samt ringa bryllingen Jonas. Ska kolla ifall han kan tatuera mig! Sen ska jag också senare idag kanske till Svea för att arbeta på vårt projekt! Får se vad som händer som sagt.

Idag blir jag 21!

Så har man blivit 21 då. Fick det bästa uppvaknandet man kunde få. Älskling väckte mig. Hon hade lagt sin present till mig bredvid henne och en kopp kaffe på mitt bord intill sängen. Var verkligen ett underbart uppvaknande. Fick boken Eragon 3: Brisingr. Är jätteglad för det. Har önskat mig den sen den kom ut.

Senare idag ska man upp till mor och far för att fira min födelsedag. Vår lägenhet är för liten för att få plats med allihopa. Hoppas mormor kommer. Hon är inte lika stark som förr, så jag förväntar mig inte att hon ska tvingas upp ifall hon är trött. Men det skulle va härligt. Mormor ligger varmt om hjärtat. Hon är den person som jag tyr mig till mest!

Anna, Inger, Svea, Peter kommer iallafall komma dit. Älskar verkligen min familj! Dom finns alltid där för mig och jag för dem. Vårt band är något enormt för mig!

Men nu ska jag läsa lite Eragon samt lira lite medans älskling ska ner till Willy's för att köpa lite saker!

21 Imorgon!

Idag har det varit en bra dag. Förutom att älskling har fått någon influensa av något slag. Hoppas hon blir frisk snart, hatar verkligen att se henne må dåligt.

Har i övrigt inte gjort så mycket idag! Har mest diskat, lirat S2: Fallen Angel och sett på film. En soft-mys dag med andra ord. Vi såg nyss färdigt på Van The Man. En kanon film som liknar American Pie men ändå inte. Har skönare handling och softare scener. Plus alot of boobies!! Haha, needå. Men den är bra! Rekommenderar!



Imorgon är det den 2 Januari då. Vad händer då? Jo, Pelle "the man" Johansson blir 21år! Hurra på mig. Kommer nog bli soft, men inte lika "roligt" som när man blev 20. Nu blir man bara äldre och äldre med inget att se fram emot (åldersväg). Men aja, bra blir det ialf!

RSS 2.0