Grattis Syrran på 18års dagen!

Idag fyller min bästa vän år, min syster Svea. Hon blir hela 18 år! Grattis gumman och välkommen till den vuxna världen! Stolt över att ha dig som min syster, finns ingen bättre än du! :)

Emil och Svea

Grattis än en gång syrran! Du förtjänar det bästa

Lite fixat!

Nu går det att kommentera bloggen igen, dock lite onödigt eftersom jag har lite svårt att skriva just nu pga. motivation! Men den rackarna kommer nog tillbaka snart i kroppen och då blir det att pumpa ut inlägg efter inlägg!! Hörs så lännngeee...

Några snälla ord!

Tänkte jag kunde punga ut några snälla ord om några. Till exempel min flickvän, Fanny! Du är den underbaraste person jag någonsin mött. Vi har visserligen vår stunder då vi bråkar som lejon, men jag älskar dig ändå. Inget du gör kan få mig att ändra mig på den punkten!

Sen har vi Maria! Bästa goa tjejen jag mött. Alltid glad och daaamn vad du är sprallig. Man blir glad att umgås med dig! Lätt klassens solstråle

Och Micha.. jaadu! Minnena är många. Du är den mest överlyckliga partytjejen jag mött! Allvarligt. Det är du som får fart på festerna och du som har bästa humorn! klockren jaaao!

Valdés hmm... pappaledig? Humorn är det verkligen inte fel på. Den finns där och kommer fram precis när det passar. Sen har vi också hängt ihop sen skolan började! Lätt kungarna i klassen!

Freyda, den tysta och kaxiga! ;) Alltid härligt grav och drar sig verkligen inte för att göra saker. Bett, klösningar är vardag för dig! Peace sis!


Längesen faaaen!

Herregud det var ett tag sen man skrev något i sin blogg. Men dags att slänga ut ett inlägg! Det är ju trots allt rätt skönt att skriva av sig! Men vad ska man skriva?

Hmm... inte en rutten aning asså. Kan väl skriva att allt flyter på bra och snart väntar jag och Fanny att vårt barn ska komma. Kommer bli härligt, men nu samtidigt börjar man drabbas av rejäl panik! Men det går över när ponken är ute tror jag!


RSS 2.0