Imorgon!

Imorgon is the big day, då får vi tillbaka vårt internet, telefon och digital TV. Daaamn vad man har längtat! Finns inte så mycket att göra utan internet. Som sagt, SKÖNT!

Annars händer inte mycket. Sitter i skolan nu och har Personlig Adm. Sen senare ska vi visst till HTC för att glutta runt lite. Blir nog underhållande... Hörs senare


Småbarn kan vara roliga...

Som sagt, småbarn kan vara roliga. Har fannys syskon här hos oss just nu! De är liiiite aktiva asså :D Värsta energin. Kommer somna dötrött ikväll... haha.. men man överlever jao!

Annars händer inte mycket. Vi ska upp till mina föräldrar senare för att fika och så. Sen ska jag till mange för att hämta lite cash! Mumma! men vi hörs... Peace!

Wohoo, lever fortfarande!

Har nyss betalat lite räkningar. Var tur att fannys mamma kunde ta med sin bärbara. De måste ju betalas liksom! så är glad för det..

Annars händer inte så mycket faktiskt. Har mest softat, gjort lite läxor och sett på film! Redan lördag asså:O Snart är det en ny skolvecka på gång... där ser man! Aja, ska va lite social


Bomchicka ?

Hola,

Sitter i skolan och håller på med lite Religion. Är lite lack på min mail, har inte lyckats skicka det till Carin än. Får testa igen sen när vi får internet tillbaka. Nu sitter jag dock och arbetar med "Gränser". Typ okej arbete, om man går in för det! Aja, time to get back to theee work!


MIA PETA INTE EMOT MIG!


Styrelsemöte?

Tjo alla,

Har nyss varit på ett obligatoriskt styrelsemöte eller något. Maria skulle gå för HP06 egentligen, men jag hoppade in. Hon ska inte behöva JÄTTE långt för att gå på det när vi bara har en lektion idag (14.00). Så då ställde jag upp!

Mötet var okej faktiskt, de ställde ganska bra frågor till oss alla. Hoppas de får ut något av det så skolan kanske kan förbättras lite? Inte mycket som behövs förbättras dock, men lite finns det alltid...

Nu ska jag dock gå till pizzerian och köpa lite käk te mig och älskling! Hörs senare kanske ifall tillfälle ges...

Sverige på väg att bli adligt?

Finns verkligen inte mycket att göra just nu. Glor igenom lite smått och gott, speciellt en blogg på aftonbladet som handlar om fattigdom. Man blir äcklad när man ser vad vissa människor tycker och tänker. Om de nu är så himla rika kan de väl hjälpa de som inte har det lika bra ställt ekonomiskt! Men neeedå, de drar till spanien och tar sig en pina colada istället.

Snobbar säger jag. Jag själv lever inte på max, men inte under heller! Och skillnaden mellan mig och snobbar är att jag vill hjälpa samhället, men har inte medlen för att göra det. Snobbar däremot har medlen, men använder de till egna meningslösa nöjen istället.

Sen har vi också dessa stor "pampar" som tror de är något och utnyttjar Sverige. Dessa chefer som får bonus titt som tätt, har enorma fallskärmar och åker till San Fransico för utbildning(?). De är inte bättre de. Bara massa jädra bullshit från dagens rika och höjdare. Vad kan vi göra? Enkelt, strejka skiten ur dem så de inser hur svårt det är för vissa att leva ifall man inte har deras förmåner.. Blir så förbannad...

Det är som adeln förr i gamla tider. De rika hade pengar, mat, djur och fina kläder. De fattiga odlade deras mat, gav dem sina djur, gjorde deras kläder och gav dem pengar. Det är dags att sätta stop!

Skoola!

Hello,

Sitter i skolan just nu. Har precis haft ett prov i Personlig Adm. Gick väl hyfsat, var inte direkt påläst om det. Men ifall man misslyckas får man göra om det helt enkelt!

Annars händer inte mycket. Vi är typ färdiga i lägenheten och vi väntar nu på att få vårt  bredband tillbaka. Men shit sådan lång tid det tar att få det igen. Drygt de med Telia, men man får helt enkelt överleva!

Har också fått blodad tand för Lost. Sitter och glor igenom Säsong 1 just nu. Ska kolla ifall jag kan låna säsong 2 av syrran när de får tillbaka den. Najs eller hur?

Nu ska jag dock glutta runt lite, vi hörs!


Im alive, Im alive!

Joodå era rackare, kungen lever fortfarande. Saken är den att vi som sagt har flyttat nu och internet kommer inte förrens om cirka 8 arbetsdagar. Men im alive som sagt!

Flytten gick bra i övrigt. Allt flöt på bra och vi fick mycket hjälp av vänner och släkt. En speciell eloge borde gå till Emil som arbetade som en gud med oss! Danke emil!!

Annars händer inte mycket, skulle till skolan imorse men orkade helt enkelt inte. Kroppen tog myyyycket stryk under flytten och i sambandet av lite föda orkar kroppen helt enkelt inte! Så idag har det varit en "comeback" dag! Imorgon kommer man vara fit for fight igeN!¨

Nu ska jag kolla runt lite på nätet dock, men vi hörs! kommer höra av mig när jag har tillfälle. Peace!

Flytt time!

Idag är det flytt time! Vi väntar på att Svea och Emil ska komma så vi kan dra igång. Kommer bli en L Å N G dag idag... men sen när vi är färdiga kommer vi känna oss glada och nöjda om dock trötta. Ska bli så härligt att flytta, har verkligen längtat.

Men usch vad trött man är, blev sent igår och gå upp tidigt idag. Men man får ta sig i kragen och kämpa på! Go Go Go!!!

Typ färdiga!

Nu är vi typ färdiga med packningen. Mest små saker kvar att fixa men det går snabbt när vi väl kommit igång! :) Kommer bli så soft att flytta, men samtidigt kommer man bli lite sentimental! Många minnen här, det kan man lätt påstå!

Vi kanske också blir utan internet ett tag pga. flytten. Men får se hur den biten löser sig! Men hörs senare kanske...

10min rast!

Man är liiite sur på Nedim! Vi har rätt till en halvtimmes rast, men jag får bara 10min. Eftersom det är så "mycket" att göra. Sen ändra han tiden med eftersom han ska iväg och sola. Men vad kan man göra? Hmm... irriterade som sagt...


Praktik!

Ännu en Fredag, ännu en praktikdag. Ska upp till Nedim om typ 30min för att börja dagens praktik. Men jag kör bara till 14:00 idag, eftersom vi måste packa och tjoa. Ska jobba den sista biten på Söndag sen! Soft Soft!

Snart kommer min design vara färdig! Redigt härlig tycker jag den blir. Då kommer jag även öppna en flik där NI kan beställa designer av mig! :) Peace out!


Inflytt på Lördag!

Idag fick vi det bekräftat. Eller jag rättare sagt. De som hade lägenheten tidigare ringde mig idag och sa att jag kunde hämta nyckeln idag eller imorgon! Fan vad glad man blir. Och shit vad glaer älskling kommer bli!!!!! HURRA!

Scooter <3

Jag och Frederik sitter i 217 och håller på lite. Han med arbete i Samhäll, jag i att sjunga med en låt av Scooter! Soft soft! Idag har det annars varit en bra skoldag. Varit mycket med Maria idag. Hon är så fuckin' härlig att vara med. Där har vi en brud med humor! Den killen som får henne har verkligen tur!

Hmm... sjunga lite mer kanske? We've been told... there some disco fans here tonight... lalalala

ONT I LÅREN!

Hello och god morgon,

Orkadei nte gå på första lektionen idag (Idrott och Hälsa B). Hade en sådan jävla träningsvärk i benen så jag knappt kunde ta mig upp ur sängen. Så struntade i den lektionen; Ska förbereda mig på nästa istället som börjar 09:50. Religion tror jag att det var, soft kurs!

Annars idag blir det inte så mycket. Ska upp till käre far senare och se på Skidskytte (efter skolan förstås) för att sen gå hem och ringa Peter Sköld på Ramunderstaden.

Men nu ska jag dona lite, hörs senare!

Snart kommer John Blund!

Nu är det snart dags att lägga sig! Älskling ska bara duscha först så ska vi sen hoppa i sängen! Ska bli himlans skönt. Känns som om min kropp är paj på något höger! En god natts sömn kan nog reparera det! :P

Så vi hörs imorgoN! Peace out yo...

TRÄNINGSVÄRK!

Fy tusan vad trött jag är. Jag har alltid sagt för mig själv att Friskis träningar inte kan vara så hårda, men FY FAN vad fel jag hade! Man blev dö körd efter bara 30min! Aldrig igen! Om man inte är i form!

Nu är jag hemma igen dock. Angelica är här, hon har umgåtts med gumman under dagen. Trevligt att ha henne här! :) Bättre tjejkompis får man leta efter!

Nu ska jag göra något ialf, hörs senare!


School time!

Nu är det dags att fixa sig för att sen gå till skolan. Börjar 11.55 idag så fick en härlig sovmorgon(?). Har inte så värst många lektioner idag precis, bara Religion och Idrott och Hälsa B. Sen så slutar man. Blir en bra dag! Gillar onsdagar...

Men kommer sakna min själsfrände enormt<3 Hon är verkligen allt för mig och varje gång jag går ifrån henne känns det som om hjärtat brister. Men sen kommer jag hem igen och mitt hjärta lagar sig själv igen vid synen av hennes vackra leende.

Men vi hörs senare, PEACE!


Dags att sussa...

Nu är det dags att gå och lägga sig. Varit en skön dag förutom i morse, men det ska inte ske igen. Tänkte bara säga det! Hörs imorgoN!

B O R I N G!

Har absolut ingenting att göra. Jag kan fortsätta på min design, men har inte motivationen för det just nu... får se vad som händer!

Vad gör ni?

Jädra mobil!

Är så lack på min mobil just nu. Först ringde den inte i morse så jag vaknade, och därmed har jag nu försovit mig. Sen nu verkar den inte vilja laddas heller. Någon som har ett batteri att låna ut? Ericsson batteri?

Ballar av stål!

Förut bakade jag Kladdkaka till mig och älskling. Den blev sådär härligt misslyckad! De är fan goast när de bli misslyckade. Iallafall, vi käkade den till det nya programmet "Ballar av stål". Härligt program! Nu ska jag se vidare...


240 Dagar!

Hello,

Visade sig idag att jag istället för 60 har 240 Pappa ledig dagar. Underbart! Man vill ju kunna umgås så mycket som möjligt med sin parvel när han/hon är ute! Så nu är jag überglad!

Möte idag...

Idag ska jag och älskling iväg till Försäkringskassan för att lyssna på prat om Mamma och Pappa ledighet. Ska bli intressant... men det tråkiga är att det varar i en hel timme. Tro inget dumt om mig, men att lyssna om det i en timme låter konstigt. Ska väl inte vara så mycket? Men man får överleva, för älskling skull mest! :)

Hoppelihopp hopp

Nu har jag börjat på Älskling designs! Den ser skitbra ut än sålänge...! Men har problem med min. Jag har den typ färdig, men det känns som om det saknas något! VET INTE VAD. Irriterade... får arbeta vidare på "problemet"...

Beck och Kladdkaka = MUMS!

Jag och älskling håller på att se Beck filmen som går på 4:an just nu. Vi har även en kladdkaka i ugnen som väntar på oss. Ska bli gött götti gött gött. Älskar kladdkaka, nästan blivit ett beroende ! :)

Vad gör ni ikväll? Beck och Kladdkaka med?


Grillat?

Hej,

Nu är man hemma igen då efter en praktik period. Var en hyfsat bra dag idag, inte så mycket att göra som man önskar sig men i övrigt var den som sagt duglig!

Vi ska visst grilla ikväll med Älskling, Syrran och hennes kille. Mums! Grillat e gött!!


Härlig morgon! :)

Vaknade i morse av att älskling väckte mig och sa att det var skidskytte på TV! Jag vet att hon ibland inte gillar hur mycket jag ser på det, men idag visade hon verkligen att hon älskade mig! :) Är underbart glad att jag har henne, utan henne skulle jag inte ha något. Hon är verkligen min älskling<3

Korv stroganoff!

hello,

Käkade nyss kort stroganoff med älskling, Svea och hennes kompis Josefin. Var dö gott och trevligt. Såg lite Full frys till käket. Soft yo! Nu vet jag inte vad vi ska göra men något kommer vi nog på...

Barnvagn: Köpt!

Idag har jag och älskling varit och köpt vår barnvang. Den var döfräsch och i toppskick och det känns jävligt skönt att ha den bite avklarad. Så nu blir det och fokusera på nästa sak... undrar vad det är?

Ska fortsätta lite på desingne nu, hörs senare!

Början på min nya header!

Nu kan ni se början på min nya header. Det är inte så komplicerat som det ser ut som. Om ni har några frågor, skriv dem. Jag hjälper dig gärna att lära dig detta som jag kan. Finns inget mer jag gillar än att hjälpa andra med design eller kodning.
Klicka för att förstora

Men nu ska jag snart lägga mig. Vi har haft Angelica här ikväll. Har varit en skitkul kväll, dock sen! Men det var de värt.Men som sagt, sängen kallar. Hörs imorgon! Peace!

Blir lite lack...

Såg förut på Blogg's startsida om folk som var "bra designer för bloggar". Asså, mycket av de där har de inte GJORT själva. Om ni vill kan jag bevisa...

God morgon!

Tjo allihoppa,

Idag är det praktikdags. Kommer bli härligt men vet inte om jag kan ha praktik hela dagen. Mår lite dåligt, men vi får se vad som händer. Nu ska jag softa lite och dricka lite té, vi hörs senare!

Bed time!

Nu är det strax att gå till sängs. Jag och älskling har ätit kyckling med makaroner och sås tidigare medans vi såg på Lyxfällan. Var härligt gott och underbart att vara med älsklingen. Sen satt jag och lira lite CS:S medans gumman såg färdigt på Lyxfällan.

Vi såg också nyss färdigt på ett OC avsnitt. Är inne i säsong 4 nu. Fan diggar det programmet. Så ägande bra. Hoppas det blir som man tänkt sig.

Nu ska jag sova dock, hörs imorgon!


Skola!

Tjo,

Sitter och skriver rapporten för projektet med frederika. Sen efter det så slutar man. Snacka om lång dag :) Aja, ska fortsätta. Hörs senare!

IDEER!

Hejsan,

Det är snart dags att gå och lägga sig. Men innan det ska jag avslöja att jag fått nya idéer inför hur min design ska vara. Ni kommer bli förvånade över vad man kan göra med kreativt tänkande och lite skicklighet! ...

Men nu ska jag logga ut då, man måste ju tyvärr vara pigg te skolan imorgon. Men vi hörs, Sleep tight!

Förresten, vill bara säga att jag älskar min Fanny överallt annat i hela världen <3

Home home hoooome!

Nu är man hemma igen då. Skönt att vara med älskling och hålla om henne och magen :) Snart är det dags liksom, och man är rädd ! Men samtidigt "upphetsad" för de! Boow ye... ska lira lite cs nu sen ska jag upp till affären en sväng! Peace

Grymt besviken!

Fick idag reda på att jag fått IG i projektet. Fattar inte vad de tänker på. Har lagt ner 200+ hemma för att allting ska klaffa. Har offrat några av mina servrar för detta projekt. Har gjort om en hel sida eftersom inte passa in i mallen.

Och ändå säger de att jag inte "gjort något". De ska fan inte säga något. De ändra om våra grundregler hela tiden. Sade att det inte räckte efter att de två veckor tidigare sagt att det räckte! ... Nu är jag på krigsstig!

God morgon!

God morgon allihoppa. Verkar bli en snöig dag idag denna dag. Inte något man föredrar precis. Hoppas det slutar snart. Snön ska ju ta slut, vi är ju för tusan inne i Mars nu! SNÄLLA SLUTA!

Annars blir det inte mycket idag. Ska till skolan och käka tårta samt plugga lite sen ska man nog hem. Softa och ta det lugnt, det är dagens schema!

Caroline af Ugglas i bilolycka

Caroline af Ugglas blev offer för en våldsam seriekrock vid 19.30-tiden i kväll. Schlagerstjärnan färdades i en taxi längs E18 i närheten av avfarten mot Stäket, då taxibilen krockade med tre andra personbilar.

 – Caroline är ruskigt omskakad. Jag pratade med henne då hon satt i ambulansen och blev förhörd om olyckan, säger hennes presskontakt Birgitta Nielsen.




Herregud!! Där kan man verkligen prata om T U R. Det är ju snart dags för finalen av Melodifestivalen och nu när Uggla är en stor favorit till vinst får man verkligen säga att hon hade tur. Det kunde ju trots allt ha blivit värre. En bilolycka är inget man ska ta lätt och Uggla ska vara glad för att hon inte blev allvarligt skadad.

Frågan är nu dock om hon kommer klara av att delta i Melodifestivalen. Detta ger nog ett trauma för henne, antingen fysiskt eller psykiskt. Det är inte bara att ge sig ut igen så att säga. Men samtidigt; Om hon visar svenska folket att hon klarar av detta galant kommer hon få ett starkt övertag över de andra konkurrenterna.

Krya på dig nu Uggla!

Källa: Aftonbladet.se

Försäkringar : CHECK!

Nu är försäkringarna fixade. Var en god tant här förut och hjälpte oss och gick igenom allting. Det var skönt de. Om man skulle ha gjort det själv kunde det lätt ha blivit problem eftersom de ibland kan vara svåra att tyda. Men detta gick galant.

Annars idag har det inte varit så mycket. Efter skolan gick jag hem till älskling och vi satte oss och såg på några avsnitt av OC. Sen kom då tanten, Eva, och hjälpte oss. Efter det käkade vi lite pytt i panna med stekta ägg (Gulan hel!!!). Så i övrigt har denna kväll varit okej. Nu ska jag vara med älskling lite...

Skoooola... TISDAG!

idag har man skola igen då. Skrev nyss färdigt en uppsats som Andreas skulle. Ska skicka den till honom strax. Annars händer nog inte mycket idag. Vi skulle dock få någon snubbe till oss på Personlig Administration som skulle snacka om väder och vind. Säger bara en sak; Headset on!

Nu ska jag leta upp vår kära chilenare! :P

Katt över armen...

God morgon! Sitter här med en katt över min "skriv" arm. En sådan liten rackare. Skulle egentligen till skolan 08:15, men doktorn ska ringa mig kl. 09.00 och eftersom min mobil har gått sönder måste jag vara hemma och vänta.

Idag blir det annars mest skola och softa. Inget speciellt i åtanke att göra precis... har ni några idéer vad man kan göra?

TRÖTT!

Usch vad trött jag är! Vi ska typ få två pers hit idag som ska kolla på lägenheten. De skulle komma mellan 10.30-12.00. Hoppas dom kommer snart. Är så hiiiimla trött *gäspar* ...

Försöka komma på en ursäkt!

USCH asså, jag är så sugen på att INTE hänga med och följa svea samt angelica upp till ringvägen. det är så långt dit. Kommer ju frysa ihjäl mig. Rumpan kommer skaka och fingrarna lossna. sådant grymt öde som händer mig.

Mitt testamente:
Alla mina ägodelar går till min älskling som jag hoppas överlever kylan
Mina kläder kan jag skänka till bupp eller vad dom heter
Min mobil ska skickas till 3, med exklusivt innehåll av koskit. Hatar 3
Mina böcker skickar jag till Angelica. Hon behöver läsa lite mer än vad hon gör nu. Hon får även mina stargate säsonger
Mina cigg ska jag fan ta och behålla själv så de får ni inte slänga bort. Jag måste ta en cigg nere i låda, så man kan hålla värmen lite.

Sådärja. Fick skriva av mig lite ! :) Härligt härligt!

Kladdis + Besök...

Hello,

Har syster och Angelica här hos nu. Vi har sett på melodifestivalen och käkat kladdis kladdkaka. Var dö gott, är svag för det. Det är nog fan sant om att vägen till mannes hjärta går genom magen. Så sant!

Vi ska senare gå med dom upp till ringvägen för att släppa av Svea och förmodligen angelica *suck*. Gillar inte att gå dit, är så LAT! Men man får ta och offra sig lite för de svaga :P Nu ska jag dock glutta runt lite på saker... typ...

LöOördag..

Lördag idag då. Inte mycket som har hänt här. Vi har städat och donat lite, sett på lite OC och bara softat. Senare ikväll kommer syrran upp så ska vi käka lite gött och se på något, förmodligen Melodifestivalen!

Imorgon kommer några som ska kolla på den lägenhet vi har nu. Så bäst man ser till så det ser lite lycket ut så att säga. Ska bli nog bli bra..

Linas was here!

Och då menar jag förstås vår älskade Lina :) Var underbart att få träffa tösen igen, samt hennes lille ponke Lukas. Så söt asså, man längtar tills sitt eget när man ser den lilla! Inte långt kvar så behöver inte vänta för länge.

Jag och älskling vet inte vad vi ska göra, finns inte mkt i SKPG precis.... någon som har en idé?

Rast..

Tjena alla,

Har en rast nu på 30 minuter så tänkte jag kunde dra en sväng hem och se vad älskling håller på med. Hon mår lite dåligt idag så man får ta och passa upp på henne lite!

Sen kommer kanske Lina senare idag med. Får hoppas det iallafall. Hon skulle ringa mig men min satans mobil har fuckat sig. Så får se vad som sker!

Nu ska jag göra något onödigt så vi ses senare, Peace!

Gumman sovar, Gumman sovar...

Så sant som det är sagt. Lilla älskling har tagit sig en tupplur på soffan, så vad ska man då göra? Kan visserligen börja diska, men då blir hon väl galen om jag råkar väcka henne! Hmm, knivigt läge man hamnat i!...

Hemma igen...

Nu har man kommit hem ifrån skolan då. Ska ta och städa lite hemma så gumman blir glad när hon kommer hem, så vi hörs senare! peace...

Torsdag...

God morgon gott folk,

Idag verkar det bli en sån där grå dag som man inte gillar. Hoppas fan det inte börjar regna eller något snart, eftersom man måste gå ungefär 3-4km för att komma till skolan. Skulle lätt bli helt genomsur då! Så därför hoppas jag att farbror gul tittar fram och tar bort dessa jävla regnmoln!

Vad händer annars idag då? Inte mycket, om man inte räknar med skolan. Ska ha några lektioner och slutar väl typ vid ett eller strax efter. Sen ska man hem. Älskling jobbar idag så då får man vara ensam hemma ett tag. Man kanske kunde börja packa lite, vi flyttar ju snart!

Nu ska jag sätta mig vid älskling och dricka té samt käka macka, Peace!

Längesen..

Var nu en vecka sen jag skrev mitt senaste inlägg. Får ta och bli bättre på det igen. Var ju uppe i 6-8 om dagen förut, men tappa intresse och tid för det lite. Men nu är jag back in action igen!

Har inte hänt så mycket under den senaste veckan förutom att vi har haft redovisning av vårt projekt, vilket gick bra. Jag har även firat mamma och pappa på deras 30:e bröllopsdag. Sen har också älskling kommit hem och det är nu inte lång tid kvar tills hon föder:) Ungefär 89 dagar har jag för mig.

Fick också idag mina skor som jag köpt via student sidan. Snygga som tusan, blir till att ha på sig dem imorgon! Nu ska jag se på lite NCIS så vi ses senare eller imorgon. Hörs alla...

RSS 2.0