Dagens sömn: 30min c:a.

Den här natten var inte skön precis. Min käre granne har hållit mig vaken hela natten så nu ser jag nästan dubbelt. Och på grund av det missade jag skolan med. Kom hit nyss dock, men projektet missade jag. Inte bra för min skolgång precis.

Ska bli skönt att flytta så man inte har sånna irriterande grannar. De håller på att få en att bli galen liksom!

Migränen GER sig inte

ASså den håller fortfarande på. Har försökt allt. Snart får man väl ta och hugga av huvudet för att sen tejpa fast det med silvertejp! De bara dunkar och dunkar, om jag så bara andas nästan. Någon som kan ge mig ett tips hur jag kan "botas" ?

Ny lägenhet och nya kanaler...

Nu har vi bestämt oss och vi ska ta den nya lägenheten. Den vi har nu är okej men några grannar är jobbiga samt att det är alldeles för lite. Så här är vår nya lägenhet:




Härlig va? Nu ska vi planera lite hur vi ska arrangera hur allt ska vara sen, men det bästa med den här lägenheten är att vi har ett ordentligt kök. Oohh, vad jag har längtat! Älskar att laga mat och när man har större kök så blir det roligare. Nu ska jag och älskling ha kul.

Sen har vi också lagt till nya kanaler till vårt abonnemang. Fått massa nya, typ 37st. Så det blir att glutta på tv lite sen. Så att migränen försvinner! Nu ska jag dock beställa pizza snart så vi hörs senare!

Migrän t_T..

Usch nu har man åkt på migrän igen då. Hatar verkligen den skiten, har knappt fått en blund inatt. Hoppas skiten går över så man kan försöka sova lite åtminstone!

Nu ska jag dricka lite te och se vad som hände.r.. hörs senare

Älskling åker :(

Idag klockan 17:00 åker älskling iväg från mig. Hon ska nämligen till Gotland för att vara med sin familj och gå på dop. En hel vecka blir hon borta och jag är inte lite ledsen för att hon åker. Kommer sakna sönder mig! Hon betyder mer för mig än vad jag egentligen själv tror.

Hoppas hon får skuldkänslor! :) Vill inte att hon ska åka egentligen men hon måste samtidigt få umgås med sin familj med. De bor ju inte precis nära. Men skuldkänslor ska hon ha! ^^

Snart ska jag själv på praktik. Ska baka min egna första pizza idag (Som jag och älskling ska dela på innan hon åker). Hoppas det inte bara smet och pannkaka utan bra former på den samtidigt som den är god. Men vi får se, kanske tar ett kort på den så ni får se hur den blev sen.

Nu ska jag dock fortsätta se på skidorna som går på SVT 1. Heja Sverige!


Ny lägenhet kanske?

Snart ska jag och älskling iväg ner till stan. Vi ska först gå till biblioteket och lämna tillbaka böcker för att sen va hos syrran en stund. Sen vid 17:00 ca ska vi kolla på en ny lägenhet på Ringvägen.

Den vi har nu är verkligen för liten, speciellt när vi kommer få tillskott senare omkring maj-juni. Då behövs något större. Så önska oss lycka till att den passar oss.

Hörs senare..


Time to sleep...

Nu är det dags att krypa till kojs. Det har varit en lång och händelserik dag som du har sett i nedanstående inlägg. Känner mig lagom seg i kroppen och huvudet hänger med i svängarna så att säga.

En natt sömn, det är vad jag behöver för att bli återställd. Imorgon ska jag och älskling nämligen ner till stan för att utföra några ärenden som t.ex. hämta ut studentsaker till mig och lämna böcker till biblioteket. Härligt!

Men vi hörs imorgon då! Peace out...

Madagascar 2

Hello allihoppa,

Kom hem tidigare idag från praktiken hos Nedim. Blev en liten annorlunda dag med att lära sig alla pizzor och kebaber etc. Anar faktiskt att ett jobb är att vänta längre fram, skulle vara underbart med ett extra knäck!

Nu ska jag och älskling se på filmen Madagascar 2 - Escape to Africa. Alla säger att den är skitbra så det är lika bra att se den och bilda sin egen uppfattning. Undrar om den kan hålla samma klass som ettan.

Så nu ska vi se på den då och med det säger jag att vi hörs senare. Peace!

Dags för praktik

Nu är det dags att gå till praktiken. Sen slutar jag vid 18.00. Skönt att man har bra arbetstider. Skulle inte orka nu under sportlovet att jobba 8-10timmar om dagen. Så jag får tacka Nedim för det. Vi hörs senare alla...


Här har ni en låt som piggar upp en på morgonen

God morgon!

Idag är det Torsdag  och klockan är 11.26. Det var inte mer än 20 minuter sen som Sverige tog ett silver i Mixstafetten i skidskytte. Underbart att se att de lyckas än en gång. Och utan Björn Ferry denna gång. Det var David Ekholm, Helena Jonsson fästman, som sköt magnifikt. Härligt att se som sagt!

Praktik sen idag då. Skulle ha haft imorgon istället men vi ändra om lite. Så idag vid 13.00 börjar jag och slutar sen vid 18.00! Ska bli roligt att se vad man får göra idag.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, tänkte se på Skid VM som börjar idag men det finns inte många roliga som är med (ur svensk synvinkel). Så får se vad jag hittar på istället. Men vi hörs senare...

Skulle rädda hundvalpen, blev uppäten

SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som d 
SÖRJER SONEN Mamma Sharon med sonen Jeremy (i mitten), som dödades av en krokodil i Queensland i Australien. Familjen är nu orolig för storebror Ryan (till höger), som tvingades bevittna den fruktansvärda händelsen. "Att se sin lillebror i käften på en krokodil, det är för hemskt för att förstå", säger en vän till familjen.


Jeremy, 5, lekte med sin hundvalp i vattnet när den fyra meter långa krokodilen dök upp och slet ner honom i floden. Nu har hans kropp hittats inne i krokodilen. Storebror Ryan drog runt på sin två år yngre bror Jeremy Doble på en bräda i det midjedjupa vattnet. Deras föräldrar driver en ekoturistbåt som trafikerar floden Daintree i regnskogen i Queensland, Australien.

När brödernas hundvalp sprang ut i vattnet dök krokodilen upp och slet ner Jeremy i vattnet. Han försökte skrämma bort krokodilen, men

priset för att försöka rädda boxervalpen blev hans eget liv. Pojken drogs ner i floden framför ögonen på storebror som skrek högt efter hjälp.




Usch vad hemskt. Att se sin bror bli tagen av krokodil. Lider verkligen med den familjen och speciellt menar jag då med brodern. Jag kan inte föreställa mig hur han måste reagera på det där. Är helt fruktansvärt. Och sen också att Jeremy blev tagen efter att han försökt hjälpa sin hund är ännu värre.

Läs hela berättelsen här

Dags att lägga sig!

En sådan dag jag har haft idag. Det började med skidskytte där det var damernas tur att köra distans. Det gick hyfsat för dem; fjärde och åttonde plats har jag för mig. Jonsson hade otur på andra liggande och AK hade otur på sista stående. Men det var bra kört av dem ändå. Imorgon är det också dags för Mixstafett. Måste man följa!

Efter det hade jag praktik hos Nedim igen. Idag var det en av de dagarna man gillar bäst. Fick göra massa nya saker som var spännande samt lära mig mycket mycket. Ska få baka min egna pizza också på Söndag. Ska bli kul och vem vet, kanske blir det något jobb längre fram!

Sen efter praktiken gick jag hem och var med älskling. Vi har mysigt med te samt frallor. Och sett på TV. I det stora hela en väldigt härlig kväll. Vi ska dock gå och lägga oss nu; jag har praktik imorgon och älskling ska kanske jobba. Med det sagt så hörs vi imorgon (Och jag ska försöka blogga mer regelbundet igen).


Ciaaooo!

NAVY CIS



Snart dags för nya säsongen av Navy CIS. En serie som har blivit väldigt populär de senaste åren med den hårda Gibbs, roliga Dinozzo och härliga Abby. Enligt min mening är det en av de bästa serierna som har gjorts på väldigt länge. Den är väl genomtänkt, bra strukturerad samt utmärkt utförd av skådisarna.

Nu när den nya säsongen börjar får man reda på vad som händer med teamet. Ziva, Dinozzo och McGee har alla blivit förflyttade och Gibbs står själv med ett nytt gäng "färskingar". Det sker dock ett mord som för dem alla samman igen, genom ett mystiskt samband...

Härlig dag.

Tjena alla,

Blev inget bloggande igår, orkade helt enkelt inte. Ibland känner man så, att man inte orkar blogga något. Men nu är jag igång igen lite åtminstone. Ska bli mer nu under veckan tror jag. Får se vad jag orkar!

Har varit på praktik idag, var soft. Fick lära mig lite grunder som t.ex. hur man ska göra kebabtallrik/bröd/rulle samt pizza. Ska få göra mig egna pizzor snart med enligt Nedim. Ska bli roligt.

Nu ska jag spela lite och dricka cola, men vi hörs senare! peace out!

Kött är gött!

Tjooo alla,

Idag har det varit en lugn dag med skidskytte och älskling samt lite CS:S på ett hörn. Har varit skönt att bara kunna koppla av, var längesedan man gjorde det. Så nu är man kry och go!

Käkade mat med älskling nyss, kött - potatis samt sås. Mumsigt gott! Till såg vi också ett OC avsnitt. Ägande serie yo! Sagt de förr och jag säger de igen!

Nu ska jag lira lite tänkte jag... hörs senare

Första svenska VM-Guldet

Nu har det hänt. Det var längesedan det blev ett VM guld för de svenska damerna. Den senaste var av den legendariska Magdalena Forsberg. Nu har även Helena Jonsson anslutit sig till den exklusiva skaran.


Det var idag i Jaktstarten som Helena Jonsson visade hur man ska hantera bössan och hur man ska åka i spåret. Hon började tävlingen med två bom, men sedan kom tre härliga nollor och efter ett magnifikt stående skytte var segern klar. Hon körde med en självsäkerhet som inte många överträffar och det är på grund av det som vi idag fick en VM medalj av ädlaste valör.

Så nu finns det bara en sak vi kan göra och det är att högt höja Jonsson namn i skyn. Grattis Helena!

Mat fyllt av olika kryp



Detta får en att tänka om lite på vad man äter. Oturligt nog kommer åtminstone jag nu kolla mera vad jag äter. Blev rätt illamåenden är jag såg dessa bilder på Aftonbladet.se. Speciellt Big Mac'en. Älskar verkligen Bic Mac och när man ser att det kan finnas larver i det ändrar man sin åsikt om hur gott det egentligen är. Fy skam för dessa larver och andra kryp. Förstört min matlust...

Här finns fler bilder: Aftonbladet.se

Fika med mor och far

Sitter här med mor och far och fikar lite. Vi äter Kladdkaka och dricker kaffe. Det är göttigött gött de. Senare ska man dona lite hemma och sen kanske lira något. Får se vad som händer. Men kul blir det oavsett iallafall.

Körde lite på Bingolotto förut på nätet, lyckades vinna 300kr. Härliga pengar som behövs i kassan. Sen lyckades jag vinna 200kr på pappas konto med. Sådan tur man har idag. Kanske man kan testa mer senare. Får se....

Nu ska jag vara social iallafall. Hör senare...

Morgon!

Tjeenare,

Såg färdigt nyss på Damerns Sprint i Skidskytte VM. Gick inte så bra som man hade hoppats, men  det klarade sig hyfsat ändå. Många hade problem idag, framförallt vid en back där man lätt drog omkull.

Snart är det dags för herrarna med; klockan 11.05 börjar det har jag för mig. Hoppas att Ferry, Bergman, Nilsson och co har formen i topp idag. Men nu ska jag se på OC med älskling medans jag väntar på Skidskytte. Hörs senare...

Ryssland Pajjar Skidskytte

Källa: Msn.se

En rysk skidskyttetrio har fällts för dopning sedan Wada har givit besked om B-proven. Skidskyttevärlden har i och med de bekräftade dopningsfallen drabbats av en praktskandal inför helgens VM-start i Sydkorea.

Det var förra veckan som tre tidigare ryska världsmästare - damernas världscupledarinnna Jekaterina Jurjeva, totalsexan Albina Achatova och herrskidskytten Dmtrij Jarosjenko - pekades ut i ryska medier. Nu skickas trion hem från Sydkorea.

"Ingen ursäkt"
- Det finns ingen, absolut ingen, ursäkt för vad de här ryssarna och folket bakom dem har gjort. Vi har haft dopningsfall de senaste åren, men nu är det annorlunda, säger Besseberg.
- Det här pekar mot systematisk dopning i ett av världens bästa skidskyttelag. Frågan är om vi har fångat alla eller bara sett toppen av ett isberg.
Nu har det hänt i Skidskytte med och jag är inte förvånad över att det är ryssarna om jag ska vara helt ärlig. Helt plötsligt dök till exempel Jurjeva och Achatova upp med strålande resultat. De förstör sporten. De har förstört friidrott, Ishockey och en massa andra sporter. Nu har också skidskytte dragits in i den onda kretsen.

Nu vill jag inte påstå att alla ryssar är som dessa. Men det finns de som inte tvekar att använda olagliga medel för att bli starkare och till slut vinna. Varför måste de göra så? Förstår dom inte att de måste kämpa som alla andra. Det är det som är tjusningen med sport. Att man måste kämpa in i det sista för att visa vem man är för världen.

Praktik...

Tjeenare...


Kom nyss hem ifrån praktiken på Husby Backes Mathandel & Pizzeria. Var dö soft idag. Fick hålla på att dona i köket (Hacka, förbereda etc) och sen hålla koll på Gabriella. Hon kan va lite lat ibland så Nedim sa till mig att hålla ett öga på henne.


Ikväll ska Lina komma förbi en stund med sin Lukas. Ska bli kul att umgås med henne igen. Har saknat den bruden så enormt mycket, hon e verkligen min babe asså! Älskling längtar också till att få träffa henne.


Nu ska jag dock se på OC med älskling för att senare diska lite. Men vi hörs!


Intervju med Björn Ferry

Snart är det dags för skidskytte VM i Pyeongchang i Sydkorea och vi har stora förväntningar på våra Svenska eliter. Skidskytte är en sport som har växt till något stort i Sverige på sistone och det är dags att vi bloggare får en ännu större del av deras verksamhet. Därför tog jag mig friheten att kontakta en av Sveriges bästa skidskytt, Björn Ferry.

Jag trodde först att det skulle bli ett under om man fick tag på honom men det visade sig att han var positivt ställd till att svara på ett par frågor och här kommer de:



Vad tycker du är det som gör dig till en så bra skidskytt?
 - Jag skjuter bra och åker fort.
Hur svårt är det egentligen att föreställa sig trycket som ni får från publiken etc?
 - Det största trycket kommer inifrån. Skyttet är verkligen svårt, skillnaden mellan succé och fiasko är hårfin. Så fort man blir lite spänd så blir det dramatiskt mkt svårare. Att Neudner drog fem bom sist är inte alls så konstigt som dt ser ut.
3. Om någon skulle vilja börja med skidskytte, vilken grundsten tycker du då är viktigast?
 - Börja tidigt, ha kul!
4. Hur är det att mixa ihop skidskytte med privatlivet? Blir det inte många sena timmar, resor etc?
 - Jo, jag är borta hemifrån cirka 180 dagar per år. Min fru Heidi lever ett liknande liv, så jag tycker att det går bra. Det är värre att vara den som är hemma ensam än att vara på resande fot
Vad är du mest rädd för inför Skidskytte VM?
 - Att bli sjuk.
Vad gör du/ni för att slappna av efter en hektisk vecka och tävling?
 - Det blir mkt prat och skvaller. Jag är också road av att följa med i världsekonomin, det är skönt att ha ett annat intresse vid sidan av. Det är viktigt att kunna avdramatisera det man håller på med. Nu när jag precis kommit hem så tvättar jag, kollar post, kramar Heidi. Ganska vanligt liv. Jag gillar det också!
Vad är ditt största mål när det gäller skidskytte?
 - Det är en spännande resa att försöka bli så bra som möjligt på någonting. För att komma riktigt långt så måste man också utvecklas som människa. det är min drivkraft.
Hur kom det sig att du började med skidskytte?
 - Slump. Det verkade kul, jag testade en gång, fick följa med på ett läger, sen var jag fast.
Vad är det som ger dig motivering att fortsätta?
 - Vår förre skyttetränare Leif Andersson sa följande en gång: "Håll på så länge ni kan, det vanliga livet är inte så roligt. Det heller." Det här är mitt jobb, det är bra, givetvis inte så roligt alla gånger. Men alla som slutat säger åt mig att hålla på så länge som möjligt. Det vanliga livet är inget att sträva efter. Vissa hävdar motsatsen, men det gör dom bara när dom är nyktra..
10. Hur är det att ha så stora förhoppningar på sig inför VM?
 - Det är kul att folk vill att det ska gå bra för mig och att de engagerar sig.




Det var härligt att se att han även engagerar sig att svara på frågor helt plötsligt via mail. Men det är också en annan sak som är överraskande, framförallt för mig. Jag frågade honom spontant om han kunde tänka sig skicka över någon sak som jag kunde ha som pris i en tävling på Lördag (när skidskytte börjar) och han gick med på det.

Så på lördag kommer jag lansera en tävling med ett pris, en gåva från självaste Björn Ferry och som är signerad av han. Jag kan ge er en liten ledtråd vad det är; Nummer 5 och Antholz. Ni som ser mycket på skidskytte kan nog räkna ut vad det är. Men på lördag då, då får ni veta vad som är priset i tävlingen. Information om tävling kommer imorgon klockan 00.00 lanseras.

Hare bra allihoppa

Bild: Aftonbladet.se

God kväll!

Tjeenare alla,

Hoppas ni har haft en bra dag och en bra kväll. Jag har själv haft en utmärkt sådan, även om jag har diskat. Älskar att ha det rent så disk var ingen fara idag. Nu har jag och älskling också gjort K L A D D K A K A. Ska bli dögott, är en liten gottegris gällande det och har varit det ända sen min storasyster gjorde det när jag var liten.

Senare idag blir det nog till att se ett eller två avsnitt av OC. Klockren serie, och jag skäms inte över att säga att jag diggar den! Men nu ska jag dra lite CS:S så vi hörs senare. Peace out!


Skooola...

Sitter i skolan och arbetar om "hårdare straff - rätt eller fel". Ett ganska intressant ämne som man kan spinna mycket tjafs om. Själv är jag för hårdare straff. Som det är just nu kan man göra saker för att komma ut igen dösnabbt. Det funkar inte i längden och alla tappar respekt för våra poliser och lagsystem. Så hårdare straff! Skär av taskarna på dem ifall de våldtar någon till exempel!

Vad händer annars då? Inte mycket jaao... ska strax skriva ut allting för att göra lite analys, sen ska jag upp. Lina är där uppe med sin söte Lukas. Kul att umgås med damen igen, saknat henne som tuuuusan.

Peace!

Kollision i rymden

Rymdåldern har fått sin första trafikolycka sedan en rysk och en amerikansk satellit krockat med varandra drygt 80 mil ovanför jorden.
 



- Vi tror att det är första gången som två satelliter har krockat i omloppsbana, konstaterar den amerikanske militärtalesmannen Les Kodlick.



Haha, där ser man. De kanske borde införa rödljus uppe i rymden för att förhindra dessa saker. Tycker det är så förbannat komiskt att de inte ens kan hålla sig ifrån varandra i rymden. Jag menar, alla säger att det är sååå "stort" där uppe,! Då borde det inte vara någon fara för att något ska krasha? Roligt som sagt, och man borde kanske skicka ett tips till NASA om rödljus eller vad säger ni?

Msn.se

One lesson from over...

Ska gå till skolan strax hade jag tänkt mig. Skulle först till Religionen, men tänkte eftersom vi bara ser på en film samt arbetar på ett projekt skippade jag det. Är nästan färdig med arbetet så och filmen gör inte så mycket. Men nu i eftertanke borde jag ha gått egentligen, man får ju inte närvaro om man är hemma?

Men som sagt, ska strax gå då. Ska bara göra någt onödigt först; Får se vad! Men vi hörs senare. Peace out!

Ps. Snowbuddies är en soft film, kolla på den :)


Sleepy time...

Nu är det dags att gå och lägga sig. Är bara lite laaaagom trött. ögoner kisar nästan på mig! Så som sagt, kojjen kallar med sin himmelska röst. Ska bli så gött och sussa och fantisera om alla goooooaaaaaaaaaaaa läxor man har imorgon!

men vi hörs då gott folk, Peace out och sov gott!

Wires done!

Såååja, nu har alla kablar blivit placerade rätt, tummarna är sönderhammrade och svetten rinner i rumpglipan. Äntligen! Tog lite tid, men det är skönt att vi har fixat det. Bara att vänta några dagar till så får vi telefon igen också. Nu mår jag bra!

Älskling står och lagar mat; Kött med ris samt sås. Så gott. Hon är en "master chief" asså! Alla borde få smaka, synd om dem som inte har möjlighet liksom! Aja, ska göra något onödigt nu. Hörs senare, Peace!


Dra lite kablar!

Tjenare, kom hem förut vid två tiden och sen dess har jag och gumman sett på lite OC. Men nu är det dags att visa vart skåpet ska stå. Ska dra om kablarna lite. Måste fixa så det inte ser så virrigt ut samt göra så att vi kan koppla in digital boxern. Ska bli soft med nya kanaler.

Men som sagt, nu ska jag börja! Vi hörs senare, Peace!


What the...?

Tjo,

Sitter i skolan och har Projekt förberedning. Vi ska redovisa längre fram i Mars har jag för mig. Jag och Frederik håller på med att marknadsföra Nyströmska Skolan. Skit bra skola by the way.

Men nu är min lärare så FUCKAD! Snackar om att jag har IG etc, idiot. "Du har inte varit tillräckligt mycket i skolan". Jag har fan visst varit mycket på projekt lektioner och både jag och frederik har jobbat hårt hemma med för att få detta att lyckas. Idiot säger jag bara!

Men nu ska jag arbeta vidare och lugna ner mig, är lagom lack!

Duktiga vi är!

Nu har jag och älskling varit och är duktiga. Vi har nästan tvättat färdigt och nu ska jag upp till pappa en sväng. Efter det ska jag hem igen för att möblera om lite och arrangera kablarna lite bättre. Hmm, undrar om jag får låna hammarn hos mami och papi?

Den 12:e kommer tävlingen lanseras. Den kommer innehålla ett pris som jag fått från Björn Ferry himself! Sen kanske det blir något mer pris, från någon annan person! Vi får se!

Rihanna Ställer in efter misshandel

Foto: Scanpix
Källa: Msn.se

R'n'b-stjärnan Chris Browns misstänkta misshandel ger eko i nöjesvärlden. På fredag ställer Rihanna in en konsert i Malaysia och sångerskan uppges nu vilja vittna mot sin pojkvän. Chris Browns misstänkta misshandel ger eko i nöjesvärlden.

På fredag ställer Rihanna in en konsert i Malaysia och sångerskan uppges nu vilja vittna mot sin pojkvän.

Rihanna har nu förhörts flera gånger av polis och säger sig vilja vittna mot Chris Brown om vad som egentligen hände mellan henne och pojkvännen, uppger Los Angeles Times.


Chris Brown, 19, är misstänkt för olaga hot men brottsrubriceringen kan komma att ändras under förundersökningens gång. Los Angeles Times uppger att sångerskan hade blåmärken och rivsår i ansiktet och fick söka läkarvård.



Två av de största artisterna i modern tid. Rihanna och Chris Brown. Gillar själv båda väldigt mycket. Man trodde de hade det perfekt eller hur? Men det här visar egentligen att ingen har det perfekt och att även människor med stor makt och pengar kan råka ut för förskräckliga saker.

Hoppas verkligen att Rihanna klarar av det här. Skulle vara jobbigt om hon tappade mod och styrka. Hon är en stor IDOL bild för många omkring i världen och hennes musik rockar fett. Så, ta det lugnt nu Rihanna och Chris Brown... Piss off!

Morgon...

Tjo allesammans,

Såg nyss färdigt på ett OC avsnitt med älskling. Var dösoft, vi käkade frukost till och hade det lite mysigt. Nu ska man dock gå till skolan om c:a 5-10min. Ska bli skönt att komma tillbaka. Har mycket att ta igen så man får köra på hårt idag!

Senare ska jag hjälpa älskling med tvätten också. Hon ska inte behöva göra allt själv och efter det ska vi kanske möblera om lite, får se vad som sker. Men nu ska gumman ha datorn, hörs senare!

Peace!

Back in action

Nu har vi äntligen fått tillbaka vårt internet. Äntligen har abonnemanget med Telia börjat verka. Man kände sig "utstött och vilsen" utan internet. Man måste erkänna att man är mer beroende av det än man först anade. Får kolla upp mina begär lite.

Nu ska jag glutta lite på 2½men dock, men vi hörs senare! Peace

RSS 2.0