Älskar min älskling<3

Vill bara säga till er alla att jag älskar min fanny över allt annat som existerar på denna jord!! Finns inga ord som kan säga hur mycket hon betyder för mig, så jag säger det enkelt. Du är min älskling och själsfrände gumman <3

Personlig administration!

Dags för PA inom ett par minuter, 20 för att vara exakt. Ännu en lektion där man inte kommer göra ett dyft eftersom vår kära lärare älskar att prata. Men man får försöka ta in lite vad han pratar om iallafall. Man vet ju aldrig om vi ska ha prov på det eller inte längre fram innan skolan slutar!

Micha är allt bra rolig x) Kallade min frilla för hatt förut :P Förstår henne dock x) Ser ut som ett gökbo.. koku koku koku

5Dagar 17Timmar sen senaste inlägget...

Har varit extremt dålig på att blogga på sistone, orsaken är den att jag verkligen inte haft lust. Vill få tillbaka och hoppas den kommer snart. Då blir dags att stor blogga igen som förut!

Idag händer inte mycket i övrigt. Blir skola och sen hem och arbeta med läxor så man kommer ifatt ordentligt. Nästan färdig med allt! Frederik kom imorse för att dra till skolan, men visade sig sen att vi inte har en aning om vart vi ska vara. Så får se vad vi hittar på!

Längesen!

Var ett tag sen jag bloggade. Har verkligen inte haft någon blogg lust överhuvudtaget. Men nu börjar den komma tillbaka igen. Så vi får hoppas den håller i sig bättre nu!

Ska snart iväg till pappsen tänkte jag. Är så mycket hemma nu och är så himla irriterad. Vet inte ibland vad jag ska göra...

Svea har varit och opererat sig, och enligt pappa gick allt primadonna! Skönt att höra, man var lite orolig. Men det var ju ett rutiningrepp så inga komplikationer skulle uppstå. Härligt som sagt...

Har inte varit i skolan alls sen Påsklovet slutade, pga. bältrosen. Har varit väldigt resistans mot medicinen. Mår dåligt av den och får huvudvärk. Sen försvinner det inte helt heller. Ska förmodligen till skolan imorgon dock! Måste ju träffa crewet liksom?? :P

Förresten går inte att kommentera just nu, venne varför:S Ska gå igenom kodningen!

Natti dags!

Nu är det dags att gå och lägga sig! Jag och älsk ska upp tidigt imorgon för att tvätta och dona. Roligt... eller inte??

Mia, Michelle och Freyda var här en kortis förut =) Samt deras kompis, men kommer inte ihåg vad han hette. Var skoj iallafall att snacka lite med dem! De verkligen älskade min blåsor x) Nåja, kul att se dem igen!

Jaadu, inte mycket som sker annars. SOFTAR! som vanligt t_T... men nu ska jag sova så skepp och hoj, ända fordonen som en båtkapten kör. Skepp & Hoj, fattar ni ?

bältros :(

Treeeeevligt! Man har fått bältros i ansiktet + nära ögat. Så måste ta det lugnt nu så det inte blir någon infektion på hornhinnan eller vad det heter. Sen får jag också se till att jag inte smittar älskling!

Därför blev det inte heller någon stockholms resa med klassen idag :( Ville verkligen med, känns som om jag missar en stor dag idag. Hoppas de andra i klassen har roligt iallafall, speciellt Frederik, Mia och Michelle! Dom förtjänar det!

Ska snart till mamma och pappa för att umgås lite. Tror också att älskling behöver vara för sig själv en stund. Hon har ont och är trött, det syns i hennes ansikte. Så ska låta henne ta det lugnt ensammen! Det behövs ibland...

Hon är verkligen min bästa hälft<3 Finns ingen som får mig att må så bra som den kvinnan gör. Fanny Cederblad, Jag älskar dig för evigt<3!

Besök hennes blogg här och skriv att Jag älskar henne mest av allt <3

MORGON!

Vaknade för typ en halvtimme sen. Är lagom seg och det KLIAR överallt... nae inte överallt men på jobbiga ställen i ansiktet. Får hoppas de går över och sen gå till doktorn på Tisdag.

Idag händer inte mycket annars i övrigt. Vi ska städa och dona lite, få ordning på några saker och bara umgås. Se sen ifall någon har lust att umgås idag, många är rätt upptagna och trötta efter gårdagens festligheter. Men vi får se...


JAG ÄLSKAR MIN ÄLSKLING MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD OCH SNART BLR VI TVÅ TRE! KOMMER BLI SÅ UNDERBART!

Svinkoppor?

Jag har kanske ådragit mig svinkoppor. Mina vänner och släkt samt älskling tror det iallafall så ska till doktorn på Tisdag när det öppnar igen för att kolla. Hoppas fan det inte är något sådant skit, det kliar ju som tusan! Och svider.. sen har man fått en "bula" på höger sidan av halsen... lymfkörteln eller vad de heter kanske? Aja...

Glass och fruktcocktail!


Nu är det snart dags för Talang 09 och med det kommer glass och fruktcocktail. Ska bli mumman de. Är perfekt att äta när man ser på program som Talang. Hoppas talanger är bra idag för övrigt. När man kollat på reklamen verkar det som så! Wish us the best!!

9dragon is the thing!

Älskar verkligen det spelet. Klockrent uppbyggt och inte för enkelt eller för svårt. Balansen är fruktansvärd bra! Ett spel för er alla att testa, 9Dragon! Testa på grabbs och flicks!

Sen hells kitchen x)

Sitter och ser på ett avsnitt av Hell's Kitchen. Det är visserligen sent, men jag förtjänar det nu när det är lov ! Älskling ligger och sover så sött. Varje gång jag ser det märker jag hur mycket jag verkligen älskar den tjejen. Hon är kvinnan för mig! Said and done! Inget kommer någonsin ändra på det!

Föräldragrupp!

Jag och älskling ska iväg nu till föräldragruppen i Norrköping. Ska bli intressant att se vad det hela går ut på, jag är inte helt säker faktiskt. Men någon hum har man väl antar jag! Ska bli roligt och intressant iallafall!

Sen när vi kommer hem ska jag lira lite 9D och va med älskling :) Se ifall vi kan baka något ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Hare!

Barnmorskis!

Var hos barnmorskan för ett par minuter sen. Allt såg bra ut med bebisen så det är skönt att höra. Släppte en tyngd från bröstet. Man är alltid lite orolig, oavsett vad man tänker och tycker!

Nu tänkte jag dricka lite te och softa med 9D. Sen va med älskling med x)

Rädd!

Jisses vad rädd jag är egentligen. Jag ska liksom bli pappa. hade inte trott jag skulle bli det förrens när jag var omkring 25 först. Men nu ska man bli det, om mindre än två månader. Alla måste förstå att jag är SKITSKRAJ. Det kommer ta tid innan man vänjer sig vid tanken att ett annat liv kommer komma snart, som har ens gener. Det är inte enkelt!

Jag hoppas verkligen jag blir en bra pappa. Är rädd för att bli en dålig en, rädd för att förstöra. Men jag ska klara det! Jag måste klara det. Vårt barn ska få allting, kärlek, värme, bra uppfostran och egen vilja! Det är mitt mål!

Sen har jag min älskling också. Hon kommer hjälpa och stötta mig genom detta. Tillsammans kommer vi ge vårt barn der bästa ens  barn kan få! Det är jag säker på. Sen har vi även vår gudmor, min lillasyster Svea. Hon kommer bli den bästa gudmodern någonsin. Det är jag säker på, och det var därför jag frågade henne. För jag visste att henne kan man lita på. Hon är trots allt min bästa vän.

T-rex + te

Sitter och ser på den första Jurassic park filmen samt dricker te. Var längesen man såg den, det ger en gamla nostalgiska minnen! Skitbra film, det är den yupp yupp!

Annars idag ska jag vara hemma och bli "städerska". Fanny ska iväg och plåtas så tänkte jag kunde diska, dammsuga och fixa i ordning lite tills hon kommer hem. Hon ska inte behöva göra allting. Så enkelt är de :)

Freeyda is here!

Freyda är här hos oss nu :) Vi ska se på tv och snacka skit om allt och inget. Soft de. Vi käkade lite käk förut me, jag tog en gyrustallrik. Mumma på de, så förbannat gott !

Ska va lite social, de tvingar mig! Peace

Syrran var här!

Min andra syster var här förut, Inger. Hon som är Tvilling med anna. Var trevligt att hon besökte oss. Dock lite jobbigt, hon har en tendens att prata VÄLDIGT mycket. Men det får man överleva!

Nu ska jag lira match :D

Solen skiner och jag är glad!

Helvete ett sådant fint väder man har idag! Solen skiner varmt och man vaknade av älsklings underbara röst. En helt perfekt morgon må jag säga!

Idag ska jag vara ute mycket och plugga och bara njuta! Sen ska jag va med älskling lite med :) Vad ska ni göra idag?


Besök!

Har Freyda och Sofie här hos oss nu. Sitter och ser på något program med Carina Berg eller vad hon heter. Verkar vara rätt okej, humor har de iallafall! Själv tänker jag kanske köra lite CS:S. Orkar inte med TV just nu ! :)

Glass + Talang 2009!


Nu blir de glass och Talang 2009 som gäller. Störtgött och äta samt soft att kolla på! Neat aight? Än sålänge har man dock inte sett så "bra" talanger. Men hoppas det kommer en rackare snart som tar en med storm. Enjoy!

Mat!

Jag och älskling håller på och lagar mat tillsammans. Smet iväg nu några minuter för att kolla nätet lite och skriva ett inlägg! Muaha, vad elak jag är!

Vi ska snart också se på Talang 2009. Hoppas de är lika bra som de föregånga säsongerna! Vi får se...

Besök: Storesyster!

Min syster är här, Anna. vi sitter och pratar om dittan och dattan och jag har samtidigt kopplat in vår digitalbox nu till teven. Så nu har vi ett större utbud av kanaler igen! Mumsigt värre!

God morgon!

Morgon allihoppa!

Startade den här dagen med en tallrik honungspuffar och mjölk. Bästa frukosten, frukost för en mästare! Så nu känner man sig pigg och glad! Och värmen utanför ökar den känslan!

Idag händer inte mycket förutom att jag ska STOR plugga. Sen senare ikväll ska Frida kommer ner, vi ska se på Talang som börjar idag! Härligt ooh yeah!

Kladdkaka on the move!

Nu är smeten klar. Ska bara ugnen värmas upp så får man sen en fin kladdig kladdiskaka! Ooh yeah, me happy now!

Ska sen mysa med den och älskling. Kanske se på ett avsnitt av Hells Kitchen, får se! Något ska vi se ialf! Men vi hörs senare smackers...

Diskat!

Nu har man diskat en liten "jätte" disk. Inget man vill göra men någon måste och eftersom älsk är gravid ska hon inte hon hålla på med sånt! Det blir ju jobbigt i längden!

Ska baka kladdkaka me senare. Tycker att jag och älskling förtjänar det! Så vi hörs sen... peace!

Hemgjord soppa och macka!

Det var dagens meny. Hemgjord modifierad ministronesoppa med mackor. Mums säger jag! Älskar den soppan<3 Speciellt smaken på spa't. Mums igen!

Lite seg i strumplästen!

Lite seg man är just nu! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och känner mig SKITSEG! Vad är det med mig? Så brukar det inte vara, kanske är för att sommarn är på väg!? Vem vet...

Ialf, händer inte mycket här. Tänkte göra lite läxor snart ifall jag hittar motivationen och sen gör något med älskling. Vad ska ni göra idag?

Missade IoH B

Tusan också! Missade Idrott och Hälsa B. På grund av sömnen. Kunde helt enkelt inte sova inatt, och när jag väl somna så vaknade jag inte precis lätt! Får ta och kolla upp vad de gjorde idag så jag kan ta reda på vad Jag ska göra!

Dagens schema:
08.15 - 09.20 : Idrott och Hälsa B
09.50 - 10.50 : Religion A
10.50 - 12.10 : Lunch
12.10 - 13.30 : Samhällskunskap A/Mentorsträff

Hyfsat!! 

Natti Natti!

Nu är det dags att dra till kojen. Jag och älskling avrundade kvällen med ett OTH avsnitt. Rätt hyfsat, men föredrar de första säsongerna. Den senaste är lite skum enligt min mening.. men man överlever!

God natt ialf! Hörs imorgon...

CS SOURCE Med tyska fags

Lirade nyss lite CS:S me teamet. Vi skulle dra en PCW tänkte vi, bara på skojj för att skratta och håna andra länders medborgare ^^ Och jao, slutade med att vi hamna emot ett gäng fuskande fula tyskar. Snacka om att vi gav dem stryk, men shit vad de fuska.

Det är mest tyskar som fuskar asså. Hmm varför?:O

20:58

Nu är klockan 20:57. Shit vad tiden går fort alltså! Var inte längesen frederik var här och då var klockan 12 typ? Jaa där ser man... Annars ikväll händer inte mycket. Har käkat mat nyss med Älskling, och hon samt Angelica sitter nu och ser på TV. De ska visst se på Grey's Anatomy snart tror jag. Då ska jag lira CS:S x] Men hörs senare..

Hemma med angelica

Sitter med angelica just nu och debatterar killar :) Hon har lite problem med den fronten nu. Se ifall jag kan hjälpa henne på något sätt. Får se får se...

Annars händer inte mycket just nu. Fanny är nere och handlar med syrran o hennes kille. Se vad de tar med sig hem! Ska va lite social nu dock :) Hörs!

Innebandy - 4:a

Körde innebandy på gympan idag. Var stööörtkul. Har saknat innebandyn som tusan. Tyvärr kom vi på den mindre smäckra sista platsen, men det går ju egentligen ut på att ha roligt och det hade jag!

Älskling ska snart iväg och Storhandla med syrran och hennes kille. Själv tänkte jag diska lite hemma och så. Sen ner te systemet en sväng! Härligt eller hur? Hörs senare ?...

Internet is BACK!

Hurraaay! Nu har vi äntligen internet igen. Fy tusan vad soft de är. Det är mer drygt att vara utan än man tror. Man är lätt beroende av de! Men nu jääädrar, nu äre andra bullar som gäller!

Snart gympa dock. Vi har fullt hus idag, Angelica, Svea, Frederik och jag samt fanny. Soft soft! Men jag o fredde ska sen te gympan då. Om typ 15min ska vi gå! Soft!

Hörs..

RSS 2.0